Sorum var İshal

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Menessa tarafından oluşturulan İshal başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 580 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İshal
Konbuyu başlatan Menessa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 23 gündür doğum yaptım kızım halen ishal durmuyor sürekli pişik altı ishal için ne yapmalıyım sadece anne sütü veriyorum ek mama yok ?
Doğduğun beri ishal ise bu uzun bir süre bebeğin susuz kalır hiç doktor kontrolleri olmadı mı bu durumdan bahsetmedin mi kilosu nasıl peki

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 23 gündür doğum yaptım kızım halen ishal durmuyor sürekli pişik altı ishal için ne yapmalıyım sadece anne sütü veriyorum ek mama yok ?
Doktora götür kuzum bu ara sık duyuyorum bebeklere durmayan ishal
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğduğun beri ishal ise bu uzun bir süre bebeğin susuz kalır hiç doktor kontrolleri olmadı mı bu durumdan bahsetmedin mi kilosu nasıl peki
Aynen ishal olan bebek kiloda alamaz ki

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım senin ishal dediğin bebeklerin normal sulu kakası olmasın çünkü benim oğlumda 1 aylık sarı sulu kaka yapıyor doktor normal değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım senin ishal dediğin bebeklerin normal sulu kakası olmasın çünkü benim oğlumda 1 aylık sarı sulu kaka yapıyor doktor normal değil
Normal dedi

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Canım doğumda hastaneden taburcu edildiğinde doktor ilaç verdimi sana kullanman için

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar