Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aksam aniden sulu ishal oldum bulantim da var. Bebegimin hareketleri eskiye gore az ama yine de hareket ediyor. Basina boyle bir sey gelen oldu mu ?
Bu aksam aniden sulu ishal oldum bulantim da var. Bebegimin hareketleri eskiye gore az ama yine de hareket ediyor. Basina boyle bir sey gelen oldu mu ?
Bende bir hafta kadar öyleydim ve beni öyle yapan çiğ köfteydi bir hafta şehirde gece gündüz görmediğim hastane kalmadı ve doktor vücuduna bir şey zararli olduğu zaman vücut bunu ishal olarak vücuttan dışarı atarmis yediklerine çok dikkat et paketli gıda yememeye çalış inşallah duzelir canım
Doktoru arayacagim bugun onemli derse giderim. Uyumadim butun gece tuhaf bir sekilde enerjik hissediyorum kendimi temizlik falan yaptim gunlerdir ilk defa bu kadar iyiyim ishal olmama ragmen halsiz dusmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende bir hafta kadar öyleydim ve beni öyle yapan çiğ köfteydi bir hafta şehirde gece gündüz görmediğim hastane kalmadı ve doktor vücuduna bir şey zararli olduğu zaman vücut bunu ishal olarak vücuttan dışarı atarmis yediklerine çok dikkat et paketli gıda yememeye çalış inşallah duzelir canım