Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce 🙄
𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 478 7 Ekim 2021 #1 Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 7 Ekim 2021 #2 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Adiyla yaşasın kuzum çok güzel
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Adiyla yaşasın kuzum çok güzel
K Kupseker Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 141 7 Ekim 2021 #3 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Güzel canım adıyla var olsun bende kızım olsaydı İkra Umay koyacaktım ama ikiz oğullarım olcak
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Güzel canım adıyla var olsun bende kızım olsaydı İkra Umay koyacaktım ama ikiz oğullarım olcak
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 7 Ekim 2021 #5 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Çok güzel
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Çok güzel
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 7 Ekim 2021 #6 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... İsmiyle yaşasın cnm benim bir su damlası gibi zarif ve güzel olsun inşallah
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... İsmiyle yaşasın cnm benim bir su damlası gibi zarif ve güzel olsun inşallah
I iki kiz iki oğlan annesi Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 950 7 Ekim 2021 #7 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Adıyla yaşasın melegim benim insallah guzel ismi var benim kizim olaydı adını masal zumra yada mira linda dusunuyodum ama oglusumuz olcak nasip se
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Adıyla yaşasın melegim benim insallah guzel ismi var benim kizim olaydı adını masal zumra yada mira linda dusunuyodum ama oglusumuz olcak nasip se
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 7 Ekim 2021 #8 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Güzel isim canım ömrü güzel olsun
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Güzel isim canım ömrü güzel olsun
𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ Kayıtlı Üye Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 478 7 Ekim 2021 #9 Hepinize teşekkür ediyorum canlarim Allah hepinizden razı olsun inşallah
İremsare Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 273 7 Ekim 2021 #10 Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Eslem koycam bende
Kübra ❤️ serkan' Alıntı: Kızlar kızım olacak inşallah adını damla koyacağım nasıl sizce Genişletmek için tıkla ... Eslem koycam bende