Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor?
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 8 Ocak 2023 #1 Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor?
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,946 Konum Ankara 8 Ocak 2023 #2 Turan oğlum olursa hep ya turan ya da tuğra koymak istiyordum ama kızım oluyor hepimizin yavrusu hayırlarla gelsinler inşallah
Turan oğlum olursa hep ya turan ya da tuğra koymak istiyordum ama kızım oluyor hepimizin yavrusu hayırlarla gelsinler inşallah
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 8 Ocak 2023 #3 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Turan canım daha güzel geliyor kulağa Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ocak 2023 Doğa'm 💜' Alıntı: Turan oğlum olursa hep ya turan ya da tuğra koymak istiyordum ama kızım oluyor hepimizin yavrusu hayırlarla gelsinler inşallah Genişletmek için tıkla ... Kızına isim buldun mu kuzum ben hala arıyorum
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Turan canım daha güzel geliyor kulağa Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Ocak 2023 Doğa'm 💜' Alıntı: Turan oğlum olursa hep ya turan ya da tuğra koymak istiyordum ama kızım oluyor hepimizin yavrusu hayırlarla gelsinler inşallah Genişletmek için tıkla ... Kızına isim buldun mu kuzum ben hala arıyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 8 Ocak 2023 #4 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... turan yoldasmi adi turaldi hacansa oglum olsa mende turan qoyacam
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... turan yoldasmi adi turaldi hacansa oglum olsa mende turan qoyacam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,610 Konum Kırklareli 8 Ocak 2023 #5 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Turan dha tatlı geliypr canım bende 2. Kez oğlum olursa adını tuğra yada buğra koymam istiyorum bakalım hayırlısı
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Turan dha tatlı geliypr canım bende 2. Kez oğlum olursa adını tuğra yada buğra koymam istiyorum bakalım hayırlısı
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 8 Ocak 2023 #6 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle turan
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle turan
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 8 Ocak 2023 #7 Çok teşekkürler kızlar yardımcı olduz....36haftalık olduki bakalım bebeğim ne zaman gelicek
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 8 Ocak 2023 #8 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Turan
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar...Tunarmı Turanmı hangisi kulağa iyi geliyor? Genişletmek için tıkla ... Turan
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 8 Ocak 2023 #9 2uşaq anası' Alıntı: Çok teşekkürler kızlar yardımcı olduz....36haftalık olduki bakalım bebeğim ne zaman gelicek Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah canım
2uşaq anası' Alıntı: Çok teşekkürler kızlar yardımcı olduz....36haftalık olduki bakalım bebeğim ne zaman gelicek Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah canım
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 8 Ocak 2023 #10 Zeynep23' Alıntı: Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Amin İnşAllah
Zeynep23' Alıntı: Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Amin İnşAllah