İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 23 Nisan 2025 #1 İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,882 Konum 🤷♀️🌼 24 Nisan 2025 #2 Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı
Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 24 Nisan 2025 #3 Zümree 👸' Alıntı: İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın
Zümree 👸' Alıntı: İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,882 Konum 🤷♀️🌼 25 Nisan 2025 #4 Rukiye27' Alıntı: Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın Genişletmek için tıkla ... Amın canim
Rukiye27' Alıntı: Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın Genişletmek için tıkla ... Amın canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 28 Nisan 2025 #5 Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar
Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 28 Nisan 2025 #6 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar Genişletmek için tıkla ... TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar Genişletmek için tıkla ... TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 28 Nisan 2025 #7 Rukiye27' Alıntı: TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya
Rukiye27' Alıntı: TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,940 29 Nisan 2025 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Nisan 2025 #9 Rukiye27' Alıntı: Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim Genişletmek için tıkla ... Baya illerde de hissedildi ama bizde burdan hissttik
Rukiye27' Alıntı: Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim Genişletmek için tıkla ... Baya illerde de hissedildi ama bizde burdan hissttik