Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İyi akşamlar canlarım 🥰🤗( sohbet postu)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="^^ ÖzLem 💜 ^^" data-source="post: 463256" data-attributes="member: 6600"><p>Amin amin inşallah canım benim inşallah annem babamı babamda annemi çok sever çok düşkünlerdi Rabbim herkesin yardımcısı olsun ve ailesini kaybedenlere Rabbim yardım etsin inşallah kuzum Malatya merkezde ki evimiz hafif hasarlı geçen karar verdik oraya gidelim diye iki saat sonra çok şiddetli deprem oldu açıkçası korkuyorz müstakil olsa yine neyse kesin giderdik 4 katlı çok bir şeyi yok bakalım orda oturabilirz ya da Bursa'ya orası da deprem bölgesi orayı hiç istemiyorum ya eşimi göremiyorum çok Uzak belki imkanlar el verirse eşim ev yaptırr tabi daha bellsiz her geçen gün artıyor fiyatlar devlet yerinde dönüşüm için 1 trilyon yarısı hibe yarisi ödenecek dendi şimdi geri oda zor diyorlar beton demir fiyatı bayağı bu ay uçtu geri kalan evlere de zor başlanır Allah herkesin yardımcısı olsun yeter ki düş vAlla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="^^ ÖzLem 💜 ^^, post: 463256, member: 6600"] Amin amin inşallah canım benim inşallah annem babamı babamda annemi çok sever çok düşkünlerdi Rabbim herkesin yardımcısı olsun ve ailesini kaybedenlere Rabbim yardım etsin inşallah kuzum Malatya merkezde ki evimiz hafif hasarlı geçen karar verdik oraya gidelim diye iki saat sonra çok şiddetli deprem oldu açıkçası korkuyorz müstakil olsa yine neyse kesin giderdik 4 katlı çok bir şeyi yok bakalım orda oturabilirz ya da Bursa'ya orası da deprem bölgesi orayı hiç istemiyorum ya eşimi göremiyorum çok Uzak belki imkanlar el verirse eşim ev yaptırr tabi daha bellsiz her geçen gün artıyor fiyatlar devlet yerinde dönüşüm için 1 trilyon yarısı hibe yarisi ödenecek dendi şimdi geri oda zor diyorlar beton demir fiyatı bayağı bu ay uçtu geri kalan evlere de zor başlanır Allah herkesin yardımcısı olsun yeter ki düş vAlla [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
İyi akşamlar canlarım 🥰🤗( sohbet postu)