Kaç gündür hep kanaması olan annelerin konularına denk geliyorum da hepmizin tek istediği sağlıkla bebeğimizi kucağımiza almak Allah'ın izniyle hepimiz inşallah sağ salim kucağımiza alırız bebeklerimizi çoğu anne korkuyor acaba bebeğim sağlıkla gelicek mi düşük tehlikesi geçecek mi diye kızlar hani rabbimin bir sözü var tedbir sizden taktir benden diye şunu unutmayın eğer dünyada yiyecek bir lokma ekmeği varsa bebeislerimizin emin olun sağ salim doğarlar imtihan dünyasında değil miyiz hepmizin birşeyler imtihan ediliyoruz ama Allah'tan hiç bir zaman ümit kesmiyoruz hamd olsun ne olursa olsun Sakın ümidinzi kaybetmeyin hayır da şerde Allah'tan ne gelirse gelsin üzülmeyin Allah'a bol bol dua edin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bn bu gebeliğim denn önce 40 günlük bebeğimi kaybettim o acıyı tarif edemem size Allah'a o kadar dua ettim o kadar yalvardım ki onu bana bağışla diye ama olmadı nasip olmadı bir evladim daha var rabbm onunla da imtihan edebilirdi derler ya rabbim dağına göre kar verir çok doğru bazen herşeyi dert ediyoruz ama bnm evladım öldüğünde dedim ki Allah'ım ne çok boş şeyi kafama takmışım keşke aç olsaydım keşke giyecek birşeyi olmasaydı ama yaşasaydı sonra şunu anladım dedim Hayrli olan büymus demeki belki çok hasta olacaktı belki bn onunla hergun ölecektim sonra rabbim bir bebek daha nasip etti ilk hep korktum ya başıma gene aynı şey gelirse diye ya tekrar o acıyi yaşarsam diye ve birgün eşim bana dedki ne gelirse Allah'tan eğer dünyada nasibi varsa her türlü nasibini alır diye demek istediğim korkmayın Allah'a sığınin Allah büyüktür şeytanın vesvesini dinlemeyin içinize korku düşmesin hayrlsiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim uzun oldu baya hakkınızı helal edin