Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi
A Amine osman Guest 23 Ekim 2022 #1 Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 23 Ekim 2022 #2 Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin gecerse tekrar yap daha erken çünkü geçmesini bekle
Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin gecerse tekrar yap daha erken çünkü geçmesini bekle
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 23 Ekim 2022 #3 Zeynep41' Alıntı: Adetin gecerse tekrar yap daha erken çünkü geçmesini bekle Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Zeynep41' Alıntı: Adetin gecerse tekrar yap daha erken çünkü geçmesini bekle Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 23 Ekim 2022 #4 Canım günün geçince tekrar dene
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 23 Ekim 2022 #5 Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Kesin sonuç için adet gecikmeni beklemen lazım kuzum
Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Kesin sonuç için adet gecikmeni beklemen lazım kuzum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 23 Ekim 2022 #6 Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin kecse tekrar yap
Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin kecse tekrar yap
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 23 Ekim 2022 #7 Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin gectikten sonra tekrar yap canım şuan erken olduğu için belli olmamış olabilir
Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin gectikten sonra tekrar yap canım şuan erken olduğu için belli olmamış olabilir
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 23 Ekim 2022 #8 Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin geçerse bir hafta bekleyip tekrar test yap ya da direk kan ver canım
Amine osman' Alıntı: Adetime 1 hafta var daha bugün erken gebelik testi aldım çıkmadı gebelik yok yani dimi Genişletmek için tıkla ... Adetin geçerse bir hafta bekleyip tekrar test yap ya da direk kan ver canım