Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varİzmir gözde hastahanesi ni tavsiye eden varmı dogum için
Vallah benim görümcem tepecikge gitti neredeyse sezeryen yapacaklardı Allah kurtardı kocası çıkardı özele götürdü normal doğum dün yaptı 3 gün tepecikge baya çekmiş kimseyide içeri almıyorlar hastadan başka. Görümcem gozdede oldu iyidir dedi yine emin olmak istedim budaklı arkadaşlar ne diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kuzum genelde tepecik hastanesini çok öneriyorlar ben şimdi Turgutlu da yatıyorum karın ağrısından pek ilgilenmiyorlar bende tepecige gitmeyi düşünüyorum yarın filan
Sakin tepecige gitme canm berbat bı hastane orası ben ege üniversitesi hastanesinde yaptım prenses gibi davranıyorlar herşeyi geçtim canımız onlara emanet Allah bin defa razı olsun hepsinden saat başı ilgilendiler ufacık sorunda ahrida hemen yanimda oldular hastalığım nedeniyle sayısız hastane gezdim özel devlet halt etmiş hepsi egeyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
İlk defa o hastaneyi duydum bence ege üniversitesi hastanesine git pişman olmazsın orda tek kişilik odalarda var gayet uygun diğer odalarda güzel Doktorlar ilgili sanki onların akrabası gibisin hasta bakicilar dersen bebegede Sanada gayet iyi bakıyorlar ben çok memnun kaldım
Sakin tepecige gitme canm berbat bı hastane orası ben ege üniversitesi hastanesinde yaptım prenses gibi davranıyorlar herşeyi geçtim canımız onlara emanet Allah bin defa razı olsun hepsinden saat başı ilgilendiler ufacık sorunda ahrida hemen yanimda oldular hastalığım nedeniyle sayısız hastane gezdim özel devlet halt etmiş hepsi egeyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
İlk defa o hastaneyi duydum bence ege üniversitesi hastanesine git pişman olmazsın orda tek kişilik odalarda var gayet uygun diğer odalarda güzel Doktorlar ilgili sanki onların akrabası gibisin hasta bakicilar dersen bebegede Sanada gayet iyi bakıyorlar ben çok memnun kaldım