Sorum var İzne ayrılma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceroş tarafından oluşturulan İzne ayrılma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 302 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İzne ayrılma
Konbuyu başlatan Ceroş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ceroş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aranızda çalışan var mı kaçıncı haftada ayrıldınız ben 35 haftalık olucam haftasonu zaten sezeryan 2.5 yaşında kızım var diyorum artık ayrılım biraz onunla zaman geçirim bir daha bu günler gelmicek sizce e malum ekonomik şartlar bir yanımda dişini sık diyor iki hafta daha

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aranızda çalışan var mı kaçıncı haftada ayrıldınız ben 35 haftalık olucam haftasonu zaten sezeryan 2.5 yaşında kızım var diyorum artık ayrılım biraz onunla zaman geçirim bir daha bu günler gelmicek sizce e malum ekonomik şartlar bir yanımda dişini sık diyor iki hafta daha
Canım bence ara ver kendine biraz zaman ayır tabi doğumdan sonraki izninden kismayacaklarsa

Ceroş

Kayıtlı Üye
rank
Canım 32 de ayrıldım 35 ten sonra ara ar açık rahatsızlanıyorum
İyi yapmışsin ben de artık bu hafta son ya ayrılım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Masa başında mi çalışıyorsun yani işin seni yoruyor mu
Masa başı evet işte sürekli koltukta otururken aşırı bel ağrısı oluyor ilkte seseryandi ondan sanırım

Esma Hatunun Annesi

Kayıtlı Üye
rank
37+0 da mecbur izine ayrılıyoruz zaten. Ben şu an 35 deyim. Zorlanıyorum ama doğum sonrası ücretsiz izin düşündüğüm için mecbur gidiyorum🤗 1 hafta daha dişimizi sıktık mı tamamdır

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
32 den sonra deilmiydi kuzum ya bilgim kadar ile

Tüm sayfalar yüklendi.