Kabızlık acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Kabızlık acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık acil
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan esma celebi

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
İki buçuk yaşında kızım bişey yemiyor ve kabız oluyor çok kıvranıyor poposuda kızarmış tahriş olmuş ne yapsam ne yedirsem yemek yemiyor bu arada anne sütü içiyor halen kesemedim bir türlü sutten

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İki buçuk yaşında kızım bişey yemiyor ve kabız oluyor çok kıvranıyor poposuda kızarmış tahriş olmuş ne yapsam ne yedirsem yemek yemiyor bu arada anne sütü içiyor halen kesemedim bir türlü sutten
Anne sütü yüzünden şuan kabız oluyordur. En kısa sürede kesmeye bak derim . Gün içinde asla emzirme öyle öyle bırakır küçük değil çünkü .

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Iyiki varsın Ayşenur artık postlarimiza yazanda yok
Farkettim kuzum eski neşesi yok buranım bende Homm ofice çalışmaua başladığımdan beri dönüş yapamıyorum fazla . Ama sen emzirmeuş bıraktır kuzum ona
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızımda 3 yaşında oda kabız süt içmiyor bitürlü düzelmedi artık tuvalete çıkmak istemiyor kakası gelince tutuyor yapmak istemiyor
Tuvalet eğitimi verdiniz mi ? Belki de bir şeyden korktu yada kakasını görünce korkmuş olabilir ? Çocuk travmaları çok oluyor

esma celebi

Kayıtlı Üye
rank
Farkettim kuzum eski neşesi yok buranım bende Homm ofice çalışmaua başladığımdan beri dönüş yapamıyorum fazla . Ama sen emzirmeuş bıraktır kuzum ona
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tuvalet eğitimi verdiniz mi ? Belki de bir şeyden korktu yada kakasını görünce korkmuş olabilir ? Çocuk travmaları çok oluyor
Evet yazın başladık herşey normaldi kakası geldiğinde hemen tuvalete koşardı 2 hafta falan oldu çıkmak istemiyor ilaç kulandım halla aynı çıkmak istemiyor korkuyor ne yapacağımı bilemiyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evet yazın başladık herşey normaldi kakası geldiğinde hemen tuvalete koşardı 2 hafta falan oldu çıkmak istemiyor ilaç kulandım halla aynı çıkmak istemiyor korkuyor ne yapacağımı bilemiyorum
Biraz zaman tanı canım eminim ki korkmuştur . Korkutmadan zorlamadan devam et ve sürekli lavman kullanma canını yakar bir zaman sonra .

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar