Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun kuzum bol sıvı tüketmelisin kayısı hosfi inşallah iyi gelecektir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2023-08-11
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Ayy ben ne yaptimsa canim 1 ay cekdin o sikintiyi ne yemedim gecmesi icin cook aci veren bir sey o kadar iyi anliyorumki seniiikan geliyordu benden. Şimdi gecti kabigim tamda gecmis sayilmaz amma gecdi sukur dogum yapali 42gun oldu daha tam gecmedi yani amma eskiye nazaran iyi şukur. Insa Allah senin gecer arkadaslarin tavsiyesiyle
Canım bolca yürü evin içinde bile olsa.
Bide ekmeksiz yemeye çalış ve kayısılı meyve suyu iç işe yarayacak görürsün. Ben böyle yapıyordum doğum yaparken
Bebeğin hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah kabızlık için bol su iç katı gıdalardan uzak dur ekmek gibi mevsim meyvelerinden özellikle kuru kayısı hoşafı yap hem sütünü getirir hem de kabızlığa iyi gelir