Kabızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Kabızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 528 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Prensin annesi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim 7 aylık ve kabız zeytin yağda verdim işe yaramıyor napmam Gerekiyor
Su içir canım birde kayısı kompostosu yap iyice kaynat şekersiz suyunu 2-3 kaşık ver. Temizleme pamuğuna da zeytinyağı döküp poposuna yerleştir bezini kapat bı daha ki değişime kadar kalsın inşallah faydası olur

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 7 aylık ve kabız zeytin yağda verdim işe yaramıyor napmam Gerekiyor
Su içir yada rezene çayı varsa elinde yap biraz içir fazla değil hem gazını alır hem sindirimini kolaylaştırır cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Su içir yada rezene çayı varsa elinde yap biraz içir fazla değil hem gazını alır hem sindirimini kolaylaştırır cnm
He poposuna yağ dök biraz kuyruk söküğüne msj yap uyuri var popya oda iyi gelir bnm kız öyle rht ediyordu birde hakiki zeytin yağını manasına damlatmstim

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ek gıdaya başlamışsındır bu aralar posalı şeyler ver ki rahatlasın kuzucuk🙏
Evet ek gıdaya başladık canım o yüzden sıkıntı cikartiyor verdiğim her yemeğinede zeytinyağı koyuyorum

He poposuna yağ dök biraz kuyruk söküğüne msj yap uyuri var popya oda iyi gelir bnm kız öyle rht ediyordu birde hakiki zeytin yağını manasına damlatmstim
Teşekkür ederim canım. Armut suyu çok işe yariyormus. Çok iyi geldi oglusuma

Teşekkür ederim canım. Armut suyu çok işe yariyormus. Çok iyi geldi oglusuma

Tüm sayfalar yüklendi.