Kabızlık

• Konbuyu başlatan Prensesannesii12
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesannesii12 tarafından oluşturulan Kabızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 660 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık
Konbuyu başlatan Prensesannesii12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna
P

Prensesannesii12

Guest
Kızlar doğum yapalı 12 gün oldu 3 gündür kabızım çok aşırı zorlanıyorum ve ağrım çok oluyor dikişlerim olduğu için yapamıyorum ne yapmalıyım kabızlığı önlemek için

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kızlar doğum yapalı 12 gün oldu 3 gündür kabızım çok aşırı zorlanıyorum ve ağrım çok oluyor dikişlerim olduğu için yapamıyorum ne yapmalıyım kabızlığı önlemek için
Geceden 1 bardak suya 5-6 tane gün kurusu koy sabah aç karnına hem tanelerini ye hemde suyunu tüket kuzum. Şimdiden geçmiş olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm
Cnm kabızlığı önleyen ilaçlar var aile hekimine danisip al istersen iyi gelir ve sakın kendini zorlama basur çıkar sende maazallah daha kötü çekersin çok geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ve sıvı ürünler tüket cnm

Tüm sayfalar yüklendi.