AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,828 Konum Kırklareli 28 Şubat 2025 #2 Bol bol kayısı suyu iç canım , ve gün kurusu al akşamdan bir bardak suya koy sbaahları iç , lifli ürünler tüket Oyla 0 Downvote
Bol bol kayısı suyu iç canım , ve gün kurusu al akşamdan bir bardak suya koy sbaahları iç , lifli ürünler tüket
C Cinara9191 Guest 28 Şubat 2025 #3 Bugun doktorum bana her gece yatmazdan once 1 adet kivi ye dedi kabizlik icin Oyla 0 Downvote
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,828 Konum Kırklareli 28 Şubat 2025 #4 Cinara9191' Alıntı: Bugun doktorum bana her gece yatmazdan once 1 adet kivi ye dedi kabizlik icin Genişletmek için tıkla ... Evet oda faydalı canım Oyla 0 Downvote
Cinara9191' Alıntı: Bugun doktorum bana her gece yatmazdan once 1 adet kivi ye dedi kabizlik icin Genişletmek için tıkla ... Evet oda faydalı canım
O ozgecan27 Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 1 2 Mart 2025 #5 Tuğçe Gündoğdu' Alıntı: Hamilelikte kabızlıkla nasıl başa çıkabiliriz kızlar? Genişletmek için tıkla ... Ara öğünde yulaf yersen iyi gelir canım ben 36 haftalığım hala dikkat etmezsem devam ediyor Oyla 0 Downvote
Tuğçe Gündoğdu' Alıntı: Hamilelikte kabızlıkla nasıl başa çıkabiliriz kızlar? Genişletmek için tıkla ... Ara öğünde yulaf yersen iyi gelir canım ben 36 haftalığım hala dikkat etmezsem devam ediyor