Kaç gün

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Kaç gün başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,046 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç gün
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Güzel anneler.Özel hastanede sezaryen olan anneler.Kaç gün kalınıyor hastanede.En son 8 yıl önce sezaryen oldmuştum.Bir gün yattım.Şimdi değişmişmidir.

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşım bu hafta sezeryanla doğum yaptı bugün doğum yaptıysa mesela yarın değil ertesi gün çıktı hastaneden

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler.Özel hastanede sezaryen olan anneler.Kaç gün kalınıyor hastanede.En son 8 yıl önce sezaryen oldmuştum.Bir gün yattım.Şimdi değişmişmidir.
Bir gün canım iki günde kalabiliyorsun bir kaç hastane ile görüştüm iki gece dahil demişti ama imza verip ertesi gün çıkarım diye düşünüyorum

...

Moderator
Mod
rank
Annen yokmu kuzum o baksa gunduzleri hastaneye yanına gelseler
Allah razı olsun annem bakacak çocuklara canım.Ama yinede aklım onlarda kalıyor.Onlar hastaneye gelip gidince daha duygusal oluyorum nedense.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir gün canım iki günde kalabiliyorsun bir kaç hastane ile görüştüm iki gece dahil demişti ama imza verip ertesi gün çıkarım diye düşünüyorum
O şekil oluyorsa bende öyle yapabilirim o zaman canım.

Tüm sayfalar yüklendi.