Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anneler yarn 30 hafta 0 gunluk olacak ikinci gebeligm sezeyan 38 de mi olarak doktorum dedi 38 i biraz gecsn dedi siz ne znm oldnz ne kadar bi sürem kalmis
Anneler yarn 30 hafta 0 gunluk olacak ikinci gebeligm sezeyan 38 de mi olarak doktorum dedi 38 i biraz gecsn dedi siz ne znm oldnz ne kadar bi sürem kalmis
Benim de ikinci sezeryan olacak normalde 38 ama doktor 37ye gün verdi(29 haftalık hamileyim) bebeğin boyu da uzun kilo artışı da hızlı böyle giderse 4kg yakın doğar dedi. Sanırım o yüzden 37ye gün verdi ancak değişebilir bence(kızımda son 3 hafta bebeğim hiç kilo almamıştı ve 2800doğmuştu ben son ay 10kg almıştım .
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
Canım artık 38 den sonrasına gün veriliyor bebek iyic büyüsün gelişimi iyi olsun diye önceden 38 di şimdi biraz daha bekletiyolar sen şimdiden çantanı hazırla seninkini de bebeğininkini de hazır da bulunsun kızlar gibi bnmde kızım 35+6 da erkenci davrandı geldi sende hazırla dursun