Sorum var Kaç hafta kaldi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busra busra tarafından oluşturulan Kaç hafta kaldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 301 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç hafta kaldi
Konbuyu başlatan Busra busra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum 37+4te doğdu kızımda 36+5te doğdu. İkisindede 38. Haftaya gün verilmişti. Oğlumda sancım başladı kızımda tansiyonum artıgebelik zehirlenmesi başlıyordu hemen aldılar. İkisinin de kilosu 3150 civarındaydı sıkıntı olmadı.

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Anneler yarn 30 hafta 0 gunluk olacak ikinci gebeligm sezeyan 38 de mi olarak doktorum dedi 38 i biraz gecsn dedi siz ne znm oldnz ne kadar bi sürem kalmis
Kızim tam 37+0da doğdu çok şükür şimdi yaşında Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumunda çok rahat geçsin🤲😊

S

Sfd

Guest
Benim de ikinci sezeryan olacak normalde 38 ama doktor 37ye gün verdi(29 haftalık hamileyim) bebeğin boyu da uzun kilo artışı da hızlı böyle giderse 4kg yakın doğar dedi. Sanırım o yüzden 37ye gün verdi ancak değişebilir bence(kızımda son 3 hafta bebeğim hiç kilo almamıştı ve 2800doğmuştu ben son ay 10kg almıştım :(.

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah 💕 🤲
Canım artık 38 den sonrasına gün veriliyor bebek iyic büyüsün gelişimi iyi olsun diye önceden 38 di şimdi biraz daha bekletiyolar sen şimdiden çantanı hazırla seninkini de bebeğininkini de hazır da bulunsun kızlar gibi bnmde kızım 35+6 da erkenci davrandı geldi sende hazırla dursun
Anneler yarn 30 hafta 0 gunluk olacak ikinci gebeligm sezeyan 38 de mi olarak doktorum dedi 38 i biraz gecsn dedi siz ne znm oldnz ne kadar bi sürem kalmis

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar