Kaçını haftada dogum yaptınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aras annesi tarafından oluşturulan Kaçını haftada dogum yaptınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,035 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaçını haftada dogum yaptınız
Konbuyu başlatan aras annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

aras annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaçını haftada dogum yaptınız özellikle de kız bebek hamileligi kız bebekleri herkes biraz erken doguyo dediler ama sanmıyorum🙂

K

Kizçem

Guest
İlk kızımı 7 yıl önce 40+6 da o da ancak sezeryanla kucağıma aldım yerini çok sevmiş olcak ki gelmek nedir bilmedi :) şimdi ikinciye hamileyim yine kızım olacak bakalım o da ablası gibi mi olacak:)

aras annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlk kızımı 7 yıl önce 40+6 da o da ancak sezeryanla kucağıma aldım yerini çok sevmiş olcak ki gelmek nedir bilmedi :) şimdi ikinciye hamileyim yine kızım olacak bakalım o da ablası gibi mi olacak:)
Yaaa normal dogum pozisyonunu almamışmıydı🙂

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benimde iki kızım var şimdi 3 ye hamileyim hala cinsiyetini öğrenmedim çünkü daha 9+3 günlük ilk kızımı 36+5 günlük ikinci kızım ı da 37+6 günlük iken sezeryan ile kucağıma aldım ikiside sağlıklı birer bebek di inşallah buda öyle olur

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan ise 38 haftada oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar kaçını haftada dogum yaptınız özellikle de kız bebek hamileligi kız bebekleri herkes biraz erken doguyo dediler ama sanmıyorum🙂
37 hafta iken doğum yaptım tansiyon nedeni ile sezeryan istedim şimdi de 37 hafta olur gibi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar