Sorum var Kadında 4 5 dKika süren pıt pıt atmalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kadında 4 5 dKika süren pıt pıt atmalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 864 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kadında 4 5 dKika süren pıt pıt atmalar
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Neden oluyor kızlar bu anormal bişey değil dimi böyle 4 5 dk sürüyor 5 saniye aralıklarla atıyor karnım içeriden de dışarıdan da
Hıçkırık olmasin o canim😅 ben 26-27 haftadan sonra gunde 2-3 kez oluyur ve cok normalmiş doktorum oyle soyledi..Hıçkırık hanimm diyorum ben ona🤣cok tatlıı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hıçkırık olmasin o canim😅 ben 26-27 haftadan sonra gunde 2-3 kez oluyur ve cok normalmiş doktorum oyle soyledi..Hıçkırık hanimm diyorum ben ona🤣cok tatlıı
Hatta bazen gece hıçkırıklara uyanıyorum ben ,5-6 dk sürüyor, bitince uyuyorum💕🌸

Hatta bazen gece hıçkırıklara uyanıyorum ben ,5-6 dk sürüyor, bitince uyuyorum💕🌸

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-17
Gebeliğinizin 25. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık şalgam büyüklüğünde.
Bu ay boyunca bebeğinizin kalıcı dişlerinin tomurcukları diş etleri içinde büyüyor olacak. Bebeğinizin vücut ağırlığını destekleyen omurgası 33 yüzük, 150 eklem ve 1.000 bağdan meydana gelir. Bütün bu yapılar bu ay içinde şekillenmeye başlayacaktır. Hala bacaklarınızda kramp sorunu varsa bacaklarınızı sıcak tutmayı deneyin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 33 cm ağırlıgı 800 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

İçim rahatladı canım sağol 🥰❤️🌹

Bebeğin hıçkırıklara balım 🥰🥰🥰
Sağol kuzum ❤️🥰

Bebeğin hıçkırıklara balım 🥰🥰🥰
Sağol kuzum ❤️🥰
Canım bebeğin büyüdüğü için anmiyon sıvısını yutunca hıçkırıyor korkmana gerek yok
Sağol kuzum 👍🏻🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar