Kafa büyüklüğü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Crtqb tarafından oluşturulan Kafa büyüklüğü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,803 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafa büyüklüğü
Konbuyu başlatan Crtqb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
31haftayim.kontrolde daha once solemedilermi bebegin kafasi cok buyuk dediler iki ic hafta kadar buyuk duruyormus baya incelediler en son vajinadan bakalım dediler yine ayni buyuk duruyor ya genetik ya bi hastalik olabilir dediler iki hataya randevu verdiler basina bole gelen varmi 😑 daha once ikili taramada down olabilir demislerdi ama sonra normal gözüküyor du smdide kafasi büyük diolar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
31haftayim.kontrolde daha once solemedilermi bebegin kafasi cok buyuk dediler iki ic hafta kadar buyuk duruyormus baya incelediler en son vajinadan bakalım dediler yine ayni buyuk duruyor ya genetik ya bi hastalik olabilir dediler iki hataya randevu verdiler basina bole gelen varmi 😑 daha once ikili taramada down olabilir demislerdi ama sonra normal gözüküyor du smdide kafasi büyük diolar
Benimde oğlumun kafası haftasına göre 2 hafta önde gidiyor kzuum şuan mesela 33 haftaligiz ama kafası 35 gözüküyor doktoora sordum herhangi bir sıkıntı olur mu yada var mı diye hayır 2 hafta büyük olmasj sikinti değil her bebekte nereydese gözüken bir olay bu dedi. Senin tam olarak kaç gözüküyor mesela 2 haftayı geçerse sıkıntı diyorlar ama ailenin genetiği ile ilerde ilgili bir durum .benim kardeşim inde anne karnında kafası çok büyükmüş hatta doktorlar koca kafa dermiş aynı şekilde esiminde öyleymiş eğer ailede genetik ise bebekte de olabilir. Başka bir doktora da gözük derim.gecmis olsun bu arada

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Benimde iki hafta dediler sanirsam ama eşimin de büyük duruyor insallah genetikdir

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim üç kıza da dediler canım genetik ya büyük ailede varsa oluyor gayet normal çocuklarım korkma yani benim bu sonuncuya iki hafta önde başı dediler oval dediler doğdu şimdi normal valla hiç te büyük değil

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimde iki hafta dediler sanirsam ama eşimin de büyük duruyor insallah genetikdir
Korkma kuzm o zaman ben bu konuyu tam 3 farklı doktora sordum bana hepsi normal bir durum çocuğun 2 hafta ileri yafa 2 hafta geri olması dediler. Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim bebişinde kafası büyük kuzum 2 haftayı geçmezse sıkıntı görülmüyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
ya bu Doktorlar canı sıkılıyor birşeyler çıkarıyorlar banada dowvn sendromu dediler Burun kemiği küçük diye sırf para için sivi aldılar karnimdan temiz çıktı sonra aradı doktor diyor ki fındık burunlu prenses geliyor korkmayın temiz çıktı filan 5 milyar para harcadık o zaman ..500 tlydi 2 yıl önce doktorumun muayene ücreti sonra ben sıvı aldıktan sonra eski doktorumun muayene kağıdına baktım burun kemiği mevcut yazıyordu eğer ben o yazıyı görseydim asla sıvı aldirmazdim

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Yaa ben sivi aldırmadım ayrintikidda ole bi bulguya rastlamadim dedi doktor fakat duanda bole bse diyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim hepinize cevablariniz icin ins hepimiz sag salim alalim kucagimiza

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar