Sorum var kafa büyüklüğü

• Konbuyu başlatan ftm. drgt
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ftm. drgt tarafından oluşturulan kafa büyüklüğü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,146 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kafa büyüklüğü
Konbuyu başlatan ftm. drgt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ftm. drgt

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
kızlar bugun doktora gıttım 29 haftalık gebeyım. Bebegin kafasının 31 hafta da gorundugunu soyledı. Bu durumu yaşayan var mı ya da sonucu
Merhaba canım öncelikle rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben ona benzer bir durum yaşadım. Yani doktor hiç sen bu Haftada sın bebiğin başı bu haftada demedi ancak hamileliğimin başından bu yana hep kafası biraz iri demişti. Ama çok şükür bir sorun yaşamadım. Zaten doktor bu sadece doğum sırasında belki bir sorun yaratabilir demişti o kadar. Yoksa bebek için bir sorun yaratmıyormuş. Genetik olabilirmiş ayrıca ki eşimin başı gerçekten büyük diyebilirim. O yüzden bence endişelenicek hiç bir şey yok.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
3 haftadan fazla fark varsa sıkıntılı olarak görülüyor canım. Benim bebeğiminde kafası büyüktü ama şükür sıkıntı olmadı

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
kızlar bugun doktora gıttım 29 haftalık gebeyım. Bebegin kafasının 31 hafta da gorundugunu soyledı. Bu durumu yaşayan var mı ya da sonucu
Canim bu korkulacam bir durum degil
Bu durum mokrasafli adlaniyor genetik özelklere bagli olaraq bebegin kafasi 1- 2 hafda irelde gide bilir

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Bana denilenler 32 haftamda bebegin karni normalden büyük ayakları haftası ile uyumlu değil 2 hafta önde gidiyor diğer oğluma ayağını biri kısa dediler çocuklarım gayet iyi ablamın oğlu içinde 2 li 3 lü testleri iyi cıktı 3 boyutluda boyu kısa cüce yada down sendromlu dediler 13 yaşında şimdi gönlünü ferah tut canım rabbime emanet et şöyle diyim bir gebelik geçireceğiz bazen emin olmadıkları halde bütün şevkimizi kaçırıyorlar ablam bu sebeple çok ağladı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim oğlumunda kafası büyük diyorlardı hatta 27. Haftada bebeğimin kafası 31 haftalik gözüküyordu zamanla düzeldi bu tabi doğum esnasında hala 2 hafta büyüktü ama şükür öyle çok orantısız bir kafa çıkmadı bir sorun da yok şükür şuan 5.5 aylık

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar