Kafamda bitmeyen soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Kafamda bitmeyen soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 878 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafamda bitmeyen soru
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz ?
Kizlar bi wey sorucam kafama baya bi zamandi takilib ben hep doktora gitdiyimde doktor gebeliyimi 4 gun qabaq soyuluyor mesala son adet tarihime gore bu hafa 21+1 gunuz doktora gitdiyimde ise 21+4 bu neden oluyor acaba?

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz ?
Kizlar bi wey sorucam kafama baya bi zamandi takilib ben hep doktora gitdiyimde doktor gebeliyimi 4 gun qabaq soyuluyor mesala son adet tarihime gore bu hafa 21+1 gunuz doktora gitdiyimde ise 21+4 bu neden oluyor acaba?
Döllenme yada ultrasondan kaynaklı olabilir ama önemsiz demişti bana benim de farklı çıkıyor adetime göre

Ultrason hep 4 gun qabaq soyluyor🤦🏻‍♀️doktor bana bakiyor bebeyin bu kadar diyor evet deyib gulumsuyorum amma heyecandan hic sormadim ki neden 4 gun qabaq oluyor😁tewekur ederdim canim😘🌹
Bisey değil canım bide bazen ultrason cihazında ve hamileliginin arasında bi kaç oluyor korkma o yuzden

Tüm sayfalar yüklendi.