Kahve lekelenme

• Konbuyu başlatan Samsun 55 seda
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Samsun 55 seda tarafından oluşturulan Kahve lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 675 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kahve lekelenme
Konbuyu başlatan Samsun 55 seda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Samsun 55 seda
S

Samsun 55 seda

Guest
Merhaba arkadaşlar dün hapşırdım kaşıklarım çok acıdı 5 haftalık hamileyim sonra lekelenmeye başladım doktora gittim kanama yok dedi alttan baktı kese görünüyo haftayabkalp atışı için gel dedi ama korkuyorum kötü bisey olur diye böyle olup evladını sağlıcakla doğuran oldu mu

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar dün hapşırdım kaşıklarım çok acıdı 5 haftalık hamileyim sonra lekelenmeye başladım doktora gittim kanama yok dedi alttan baktı kese görünüyo haftayabkalp atışı için gel dedi ama korkuyorum kötü bisey olur diye böyle olup evladını sağlıcakla doğuran oldu mu
O bebek yerlesince oluyor bendede oldu üç defa hastaneye gitim bebek yerlesme olunca eski kan geliyor notlrmal ama adet kanı gibiyse düşük riski var

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Hapşırınca ani batma ve kasık ağrısı oluyor ilk zamanlar, rahim büyüdükçe geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dikkatli davran hapşırma hissi gelince otur ya da yanına doğru uzan bu şekilde rahat olur

Dikkatli davran hapşırma hissi gelince otur ya da yanına doğru uzan bu şekilde rahat olur

Samsun 55 seda

Kayıtlı Üye
rank
O bebek yerlesince oluyor bendede oldu üç defa hastaneye gitim bebek yerlesme olunca eski kan geliyor notlrmal ama adet kanı gibiyse düşük riski var
Adet kanı gibi değil açık tonlarda kahverengi tarzı progestan kullandıkça gelmiyor

Hapşırınca ani batma ve kasık ağrısı oluyor ilk zamanlar, rahim büyüdükçe geçiyor

Evet öyle yapicam aniden gelince bir anda hapşırdım kendimi toparlayamadan

Evet öyle yapicam aniden gelince bir anda hapşırdım kendimi toparlayamadan

Tüm sayfalar yüklendi.