kahverengi akıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serap44 tarafından oluşturulan kahverengi akıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,165 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kahverengi akıntı
Konbuyu başlatan Serap44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurrrkk

Serap44

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı 😒

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı 😒
Bende başlarda oldu hatta adet olacagim sanıyordum test yapınca anladım hamile olduğumu tabi sonrasinda doktora gittim progesteron kullanmaya başladim çünkü önce kahverengiydi sonra kanda gelmeye başlamıştı benim

Serap44

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım dra gitmedin mi bunun için?
Aradm doktorumu istirahat et bol su iç dedi kırmızi olursa görüşelim dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bencede oldu canım o fazla kan adet birikintisi test yap çift çizgi çıkar bir sorun olmuyor vucut fazla kanı atiyor
İnsallah öyledir ya cuma günü kontrol için gidicem bi sıkıntı yoktur umarm🙏

Bencede oldu canım o fazla kan adet birikintisi test yap çift çizgi çıkar bir sorun olmuyor vucut fazla kanı atiyor
Bende başlarda oldu hatta adet olacagim sanıyordum test yapınca anladım hamile olduğumu tabi sonrasinda doktora gittim progesteron kullanmaya başladim çünkü önce kahverengiydi sonra kanda gelmeye başlamıştı benim
Bende doktorumu aradım hemen kırmızı gelirse gel dedi çok şükür kırmızı yok bol su iç istirahat et dedi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Aradm doktorumu istirahat et bol su iç dedi kırmızi olursa görüşelim dedi

Anladım canım sevindim bi sorun olmamasına dikkat et bol bol dinlen devam etmez umarım geçmiş olsun

Pınarrr

Kayıtlı Üye
rank
Bende 8+7 günlük hamileyim ama ultrason 6+3 ölçtü 🤔 o kahverengi akıntı çok var bende de. Bir haftadır. Doktora sordum kan rengine dönerse acile gel dedi. Ama günlük ped kullanıyorum. Aynı kahve telvesi gibi. Bişey olmaz inşallah.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar