Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende başlarda oldu hatta adet olacagim sanıyordum test yapınca anladım hamile olduğumu tabi sonrasinda doktora gittim progesteron kullanmaya başladim çünkü önce kahverengiydi sonra kanda gelmeye başlamıştı benim
Bende başlarda oldu hatta adet olacagim sanıyordum test yapınca anladım hamile olduğumu tabi sonrasinda doktora gittim progesteron kullanmaya başladim çünkü önce kahverengiydi sonra kanda gelmeye başlamıştı benim
Bende 8+7 günlük hamileyim ama ultrason 6+3 ölçtü o kahverengi akıntı çok var bende de. Bir haftadır. Doktora sordum kan rengine dönerse acile gel dedi. Ama günlük ped kullanıyorum. Aynı kahve telvesi gibi. Bişey olmaz inşallah.