Kuzum çoğu bebeğin kalbinde doğuştan delik vardır nadir kapanmayan vardır
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
Benim oğlumun kalbi delik ti canim sonra kendiliğinden kapandi 3 ay düzenli kalp doktoruna goturdum 3. Ay delik yok dedi dr inanamayip 3 baska hastaneye daha götürmüştüm sukur hepsi kapandi demisti
Benim oğlumun kalbi delik ti canim sonra kendiliğinden kapandi 3 ay düzenli kalp doktoruna goturdum 3. Ay delik yok dedi dr inanamayip 3 baska hastaneye daha götürmüştüm sukur hepsi kapandi demisti
Son ayında sekerim yükselmişti doğumun olunca bebegin kalbinde sorun olabilir dendi 6 aylıktı kardiyoloji baktı her çocuk tam kapanmış doğmaz 1 yaşında tamamlanır demişti dediği gibide oldu tıp ilerledi korkutma kendini derim ben kalbinde üfürüm ile doğmuşum annem ilkokulda hep dr taşıdı beni kilo bile alamıyordum şimdi 35 yaşındayım