Kalpte parlaklık

• Konbuyu başlatan Mervenuri
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervenuri tarafından oluşturulan Kalpte parlaklık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 617 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalpte parlaklık
Konbuyu başlatan Mervenuri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Omerin annesi
M

Mervenuri

Guest
Kızlar merhaba Bugün detaylı ultrasona girdim bebeğin kalbinde parlaklık gördü doktor kendiliğinden kaybolur dedi başka bulgu görünmedi sıkıntı olur mu lütfen yardim edin çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba Bugün detaylı ultrasona girdim bebeğin kalbinde parlaklık gördü doktor kendiliğinden kaybolur dedi başka bulgu görünmedi sıkıntı olur mu lütfen yardim edin çok korkuyorum

Merhaba
Olmaz cnm bi çok kişiye aynı şeyi diyolsr sıkıntı cıkmıyo

Omerin annesi

Kayıtlı Üye
rank

Merhaba
Benim bebegimin kalbinde 3 delik gozuktu insallah kapanir 3. Gebeligim ilk defa yasadim bende 39 + 2 dogumu bwkliyorum cnm

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim yigenim içinde aynı şeyi söylemişlerdi detaylı da parlaklik var kalbinde diye. Ama kayboldu ve hiç bir sorunu yok maşallah şuan 7 yaşında. Çoğunlukla doğumdan sonra kapaniyormus. Yine kontrollerinde baktirirsiniz banada böbrekte genişleme var ama sınırda o yüzden kesinlikle kapanır sen yine doğumdan sonra cocouk doktoruna bı baktır dediler sende öyle yaparsın bişey olmaz içini ferah tut 🥰🙏

Omerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim yigenim içinde aynı şeyi söylemişlerdi detaylı da parlaklik var kalbinde diye. Ama kayboldu ve hiç bir sorunu yok maşallah şuan 7 yaşında. Çoğunlukla doğumdan sonra kapaniyormus. Yine kontrollerinde baktirirsiniz banada böbrekte genişleme var ama sınırda o yüzden kesinlikle kapanır sen yine doğumdan sonra cocouk doktoruna bı baktır dediler sende öyle yaparsın bişey olmaz içini ferah tut 🥰🙏
İnsallah canm hersey allahtan nasipte ne varsa olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar