Kan gelmesi

• Konbuyu başlatan Aylin alican
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aylin alican tarafından oluşturulan Kan gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,235 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan gelmesi
Konbuyu başlatan Aylin alican
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Poze
A

Aylin alican

Guest
Cinsel ilişkiden sora kan gelmesi normalmi 9 haftalık hamileyim lütfen yardım edin kızlar🥺🙏😍😔

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Cinsel ilişkiden sora kan gelmesi normalmi 9 haftalık hamileyim lütfen yardım edin kızlar🥺🙏😍😔
İlk haftalarda cinsel ilişkiye girmen iyi cesaret canım bence her ne olursa olsun 3ay koru kendini sonrada doktoruna danış Allah korusun minicik can var içinde benim plesentam aşağıdaydi doktor 6ay boyunca yasak dedi tamam cinsellikte önemli ama bebeğin canı kadar değil

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun herhangi bir risk gormediyse cinsil ilişkide kisitlama yapmiyolar yani cinsil iliskide olabilir.. kanama oluyo evet devam ediyomu azmi cokmu bunlar önemli eger lekelenmeyse sikinti olmuyo devam ederse mutlaka gitmen gerek doktora inşallah bir şey yoktur yinede her ihtimale karsi acile gidip bi ultrasonla baktirin iciniz rahat etsin ben kanamam oldu gittim bana ilk sorduğu sey cinsel ilişki oldumu demişti doktor.

G

gulecan

Guest
İlk haftalarda cinsel ilişkiye girmen iyi cesaret canım bence her ne olursa olsun 3ay koru kendini sonrada doktoruna danış Allah korusun minicik can var içinde benim plesentam aşağıdaydi doktor 6ay boyunca yasak dedi tamam cinsellikte önemli ama bebeğin canı kadar değil
lekelenme falan yasadinzmi, cnm

Tüm sayfalar yüklendi.