Kan ilacı karnimda gurultu yapıyor sebeb ve olan varmi
S Suzan yüce Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7 23 Temmuz 2021 #1 Kan ilacı karnimda gurultu yapıyor sebeb ve olan varmi
V Vuslat tır Kayıtlı Üye Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 252 23 Temmuz 2021 #2 Suzan yüce' Alıntı: Kan ilacı karnimda gurultu yapıyor sebeb ve olan varmi Genişletmek için tıkla ... Benim de ilk kullandığım zamanlarda oluyodu canım Hatte çok aşırı ishal etti ..Doktoruma söyledim ilacımı değiştirdi
Suzan yüce' Alıntı: Kan ilacı karnimda gurultu yapıyor sebeb ve olan varmi Genişletmek için tıkla ... Benim de ilk kullandığım zamanlarda oluyodu canım Hatte çok aşırı ishal etti ..Doktoruma söyledim ilacımı değiştirdi
S Suzan yüce Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7 27 Temmuz 2021 #3 Cantug turksoy' Alıntı: Benim de ilk kullandığım zamanlarda oluyodu canım Hatte çok aşırı ishal etti ..Doktoruma söyledim ilacımı değiştirdi Genişletmek için tıkla ... Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Suzan yüce' Alıntı: Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Karın agrisida yapıyor ishal zateb tuletten çıkamıyorum onun yüzünden bnde içmiyorum artık
Cantug turksoy' Alıntı: Benim de ilk kullandığım zamanlarda oluyodu canım Hatte çok aşırı ishal etti ..Doktoruma söyledim ilacımı değiştirdi Genişletmek için tıkla ... Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Suzan yüce' Alıntı: Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Genişletmek için tıkla ... Karın agrisida yapıyor ishal zateb tuletten çıkamıyorum onun yüzünden bnde içmiyorum artık
A Ayşenurr Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 285 27 Temmuz 2021 #4 Suzan yüce' Alıntı: Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Karın agrisida yapıyor ishal zateb tuletten çıkamıyorum onun yüzünden bnde içmiyorum artık Genişletmek için tıkla ... Cnm sabah aç karnına içme bn sabahlari içince öyle oluyordu artık gece yatınca kullanıyorum öyle dokunmuyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Ayşenurr' Alıntı: Cnm sabah aç karnına içme bn sabahlari içince öyle oluyordu artık gece yatınca kullanıyorum öyle dokunmuyor Genişletmek için tıkla ... Bn sabah içince hem kusma hem ishal karın gurultusu yapiyodu
Suzan yüce' Alıntı: Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Karın agrisida yapıyor ishal zateb tuletten çıkamıyorum onun yüzünden bnde içmiyorum artık Genişletmek için tıkla ... Cnm sabah aç karnına içme bn sabahlari içince öyle oluyordu artık gece yatınca kullanıyorum öyle dokunmuyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Ayşenurr' Alıntı: Cnm sabah aç karnına içme bn sabahlari içince öyle oluyordu artık gece yatınca kullanıyorum öyle dokunmuyor Genişletmek için tıkla ... Bn sabah içince hem kusma hem ishal karın gurultusu yapiyodu
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 27 Temmuz 2021 #5 Suzan yüce' Alıntı: Kan ilacı karnimda gurultu yapıyor sebeb ve olan varmi Genişletmek için tıkla ... Aç karnına içtiğin için olabilir canım benim midemi de çok rahatsız ediyor ama mecbur kullanıyorum işte
Suzan yüce' Alıntı: Kan ilacı karnimda gurultu yapıyor sebeb ve olan varmi Genişletmek için tıkla ... Aç karnına içtiğin için olabilir canım benim midemi de çok rahatsız ediyor ama mecbur kullanıyorum işte
V Vuslat tır Kayıtlı Üye Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 252 27 Temmuz 2021 #6 Suzan yüce' Alıntı: Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Karın agrisida yapıyor ishal zateb tuletten çıkamıyorum onun yüzünden bnde içmiyorum artık Genişletmek için tıkla ... Kusmada oluyosa doktoruna danış ondan sonra kullan canım. Kan ilacı da kullanmak gerek mecbur. Başlarda benimde midem almıyodu zamanla alıştım..
Suzan yüce' Alıntı: Yaa bende kusmada yapmaya başladı. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Temmuz 2021 Karın agrisida yapıyor ishal zateb tuletten çıkamıyorum onun yüzünden bnde içmiyorum artık Genişletmek için tıkla ... Kusmada oluyosa doktoruna danış ondan sonra kullan canım. Kan ilacı da kullanmak gerek mecbur. Başlarda benimde midem almıyodu zamanla alıştım..
M Melek80 Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 62 27 Temmuz 2021 #7 Benim de midem almıyo kusma yaptı aşırı derece de içmiyorum