Kan pıhtılaşma

• Konbuyu başlatan hanım yeliz Pekgöz
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hanım yeliz Pekgöz tarafından oluşturulan Kan pıhtılaşma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,326 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan pıhtılaşma
Konbuyu başlatan hanım yeliz Pekgöz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem
H

hanım yeliz Pekgöz

Guest
Merhaba kızlar 3 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sıkıntım var 4 düşük oldu doktor günde corasprin , ecopirin ve oksapar 0.6 iğne verdi aynı anda 3 kan sulandırıcı kullan oldu mu?

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 3 haftalık hamileyim kan pıhtılaşma sıkıntım var 4 düşük oldu doktor günde corasprin , ecopirin ve oksapar 0.6 iğne verdi aynı anda 3 kan sulandırıcı kullan oldu mu?
3 tane iğne aynı anda hic duymadim ama korkma kullan vardır bildikleri sağlıkla bebeğini kucagina alırsın inşallah🤲 bunu yanı sıra nar greyfurt da ye onlarda kanı sulandiriyor

H

hanım yeliz Pekgöz

Guest
3 tane iğne aynı anda hic duymadim ama korkma kullan vardır bildikleri sağlıkla bebeğini kucagina alırsın inşallah🤲 bunu yanı sıra nar greyfurt da ye onlarda kanı sulandiriyor
İnşallah canım amin korkarak kullandım artik 1 tane iğne 2 tane ilaç coraspirin diğeri ecopirin iki ilaçta kan sulandirici olduğu için kafam karıştı . Cevap verdiğin için tşk ederim biraz içim rahatladı

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım amin korkarak kullandım artik 1 tane iğne 2 tane ilaç coraspirin diğeri ecopirin iki ilaçta kan sulandirici olduğu için kafam karıştı . Cevap verdiğin için tşk ederim biraz içim rahatladı
Halamın da pıhtılaşma sorunu var doğuma kadar iğne yapıyordu kendine çok şükür iki tane oğlu var sağlıklı darısı bizlerin başına saglikla kavusayim bebislerimize🤲😊

Tüm sayfalar yüklendi.