Sorum var Kan testi negatif ama belirtilerim var neden

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sinemcee tarafından oluşturulan Kan testi negatif ama belirtilerim var neden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 507 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan testi negatif ama belirtilerim var neden
Konbuyu başlatan sinemcee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yojjimbo

sinemcee

Kayıtlı Üye
rank
Mrblar kan testi yaptım dün negatif çıktı adetime 2 gün var ve kanda enfeksiyon da çıktı ona rağmen gebelik belirtilerim olduğu için ilaç kullanmadim ağrı kesici iğne verdi doktor içimde şüphe oluştu yapmadım ilk gebelik olacak.Adetin geçmesini bekliycem ama anlamadım gebelik mi enfeksiyondan mi çünkü enfeksiyonu olup gebe kalan çok ayrıca fazla bı enfeksiyonum da yokmuş ne yapmalıyım??

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Mrblar kan testi yaptım dün negatif çıktı adetime 2 gün var ve kanda enfeksiyon da çıktı ona rağmen gebelik belirtilerim olduğu için ilaç kullanmadim ağrı kesici iğne verdi doktor içimde şüphe oluştu yapmadım ilk gebelik olacak.Adetin geçmesini bekliycem ama anlamadım gebelik mi enfeksiyondan mi çünkü enfeksiyonu olup gebe kalan çok ayrıca fazla bı enfeksiyonum da yokmuş ne yapmalıyım??
Belirti herkese göre değişiyor enfeksiyondan da kaynaklı olabilir bol su iç iç çamaşırını günlük değiştir ütülemeden giyme bir kaç gün idare edersin adetin geçerse kan verir kesin sonucu alırsın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar