kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,343 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kanama
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
şimdi kızlar iki üç gündür kanamam bitmişti az önce az bir şey leke gördüm kırkım çıkmadan kanamam bitmezse kirk cikaramam değilmi pazartesi günü cikaracam kırkımi ama böyle devam ederse nasıl olacak🤷☹️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
şimdi kızlar iki üç gündür kanamam bitmişti az önce az bir şey leke gördüm kırkım çıkmadan kanamam bitmezse kirk cikaramam değilmi pazartesi günü cikaracam kırkımi ama böyle devam ederse nasıl olacak🤷☹️
Bilmiyorum ki ama kanma ile kırkın bir alakası yoktur bence yani kırk gün dolunca kırkın olmuş oluyor bence 😅 kanama bu kadar uzun mu sürüyor bu arada 🤦🤦

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
YYok canım 10 gün önce benim bitmişti sadece az az lekeler geliyordu iki gündür ama hiç gelmiyordu bugün yine geldi ilk gebeliğimde bir hafta kanamam sürdü ondan sonra kesildi hiç kanamam olmadı bunda neredeyse 40 gündür kanamam var anlamadım gitti ben de
Bilmiyorum ki ama kanma ile kırkın bir alakası yoktur bence yani kırk gün dolunca kırkın olmuş oluyor bence 😅 kanama bu kadar uzun mu sürüyor bu arada 🤦🤦

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım kanaman ne zaman biterse bitsin sen kırkını çıkar bekleme üstünde kalması iyi deil kırkın

Lohusaligin en uzunu 40gün sonrası regl de olduğu gibi özür sayılıyor diyebiliyorum bende de öyle olmuştu. 40 gün bitince gusül alıp temizlenmiş olarak devam ediyorsun

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Lohusaligin en uzunu 40gün sonrası regl de olduğu gibi özür sayılıyor diyebiliyorum bende de öyle olmuştu. 40 gün bitince gusül alıp temizlenmiş olarak devam ediyorsun
anladım canım yani normal gusül alicam 40 tan sonra kanama devam ederse adet sayılıyor o kanama bitince de tekrar mı gusül abdesti almam gerekiyor

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
YYok canım 10 gün önce benim bitmişti sadece az az lekeler geliyordu iki gündür ama hiç gelmiyordu bugün yine geldi ilk gebeliğimde bir hafta kanamam sürdü ondan sonra kesildi hiç kanamam olmadı bunda neredeyse 40 gündür kanamam var anlamadım gitti ben de
Doktora mı sorsan acaba niye diye çok uzun çünkü 😟😕

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Doktora mı sorsan acaba niye diye çok uzun çünkü 😟😕
canım zaten iki gün önce sağlık ocağına gittim bebeğim 1 aylık hepatit b aşısı için o arada doktor bana sordu kanaman var mı diye yok bitti dedim bugün yine başladı ama çok değil Azar azar geliyor anlamadım neden oldu acaba iki gündür ağır işler yapıyorum temizlik yapıyorum bütün evi temizledim dip köşe acaba ondan olabilir mi tekrar kanama

Tüm sayfalar yüklendi.