37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi
ebru berre Kayıtlı Üye Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 16 30 Eylül 2022 #1 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 30 Eylül 2022 #2 ebru berre' Alıntı: 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi Genişletmek için tıkla ... Bende kanama 1 hafda oldi sezeryandan sonra canm
ebru berre' Alıntı: 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi Genişletmek için tıkla ... Bende kanama 1 hafda oldi sezeryandan sonra canm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 30 Eylül 2022 #3 ebru berre' Alıntı: 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi Genişletmek için tıkla ... Normaldir kuzum herkeste bir olmaz benimde bugün 11. Gün daha devam ediyor
ebru berre' Alıntı: 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi Genişletmek için tıkla ... Normaldir kuzum herkeste bir olmaz benimde bugün 11. Gün daha devam ediyor
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 30 Eylül 2022 #4 ebru berre' Alıntı: 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi Genişletmek için tıkla ... Canım herkeste aynı olmuyor , benimki 10 güne bitmişti
ebru berre' Alıntı: 37 gün oldu doğum yapalı.sezeryan.hala kanama görüyorum.her sabah.normal mi Genişletmek için tıkla ... Canım herkeste aynı olmuyor , benimki 10 güne bitmişti