Kanama

• Konbuyu başlatan Halime coşkun
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Halime coşkun tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,076 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Halime coşkun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras
H

Halime coşkun

Guest
Kızlar gece bi uyandım kanama olmuş pijaman kandı yatağa geçmemişti yani sonrasında ped taktım yine gelirse diye devam etmedi şuanda 13 haftalık bazıları yerleşme falan diyo doğrumudur acaba

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gece bi uyandım kanama olmuş pijaman kandı yatağa geçmemişti yani sonrasında ped taktım yine gelirse diye devam etmedi şuanda 13 haftalık bazıları yerleşme falan diyo doğrumudur acaba
Canım geçmiş olsun yerleşme kanaması öyle olmaz ve o haftalarda olmaz hemen bi dra gitseydin keşke şimdi nasılsın

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Canım yerleşme kanaması ilk haftalarda oluyor bu biraz riskli olabilir bir Dr git ne olur olmaz

Asel elıf

Kayıtlı Üye
rank
Bugun aynısını yasadım 11+5 haftalık ama cok sıddetlı kanama 15 gun hic bir şey yapmadan yatacan dediler ıgne yaptılar dusuk olabilir dediler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar