Kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel elıf tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 824 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Asel elıf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Asel elıf

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 11+5 haftalık hamileyim bugun aniden kanamam oldu ama cok sıddetlı ydı ılk dogumum normaldı dogumda bile bu kadar kanama gormedım cocukta cok sukur bısey yok ama kese etrafında kan ve sıvı var dediler iğne yapıp ılac yazıp gonderdıler basına boyle birsey gelen var mı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 11+5 haftalık hamileyim bugun aniden kanamam oldu ama cok sıddetlı ydı ılk dogumum normaldı dogumda bile bu kadar kanama gormedım cocukta cok sukur bısey yok ama kese etrafında kan ve sıvı var dediler iğne yapıp ılac yazıp gonderdıler basına boyle birsey gelen var mı
11 haftalıkken Benim kanamam yoktu sadece kahve rengi akıntım oldu.dr gittim bebek gayet iyi dedi.ama sadece kesenin kenarında kanaman olmuş dedi hap verdi kullandım çok şükür şimdi iyiyim şuan 17 +2 günlüğüm herşey yerinde

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı durumu yaşadım 14 haftalıkken. Iğne ilaç derken kanamam durdu kahverengi lekeyle 20. Haftaya kadar devam etti. Dinlendim ilaçlarımı kullandım cok sukur kese etrafında temizlendi suan 30 haftaligim. insallah sende biran once iyilesrsn🤗

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Benim 2. Gebeliğim tam anlattığın gibi kanamalarla geçti 6 aya kadar canım hastaneye yattım, ilaçlar serumlar derken atlattık çok şükür 4 buçuk yaşında şimdi. İlaçlarını düzenli kullan elinden geldikçe kalkma bile yerinden çok dikkat et, sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar