Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum
G Gamze345 Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 16 24 Kasım 2021 #1 Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 24 Kasım 2021 #2 Gamze345' Alıntı: Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kac haftalik bebisin canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Hamilebianne' Alıntı: Kac haftalik bebisin canim Genişletmek için tıkla ... Acil doktora git
Gamze345' Alıntı: Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kac haftalik bebisin canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Hamilebianne' Alıntı: Kac haftalik bebisin canim Genişletmek için tıkla ... Acil doktora git
İ İrmakk Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 353 24 Kasım 2021 #3 Gamze345' Alıntı: Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Hemen acile git
Gamze345' Alıntı: Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Hemen acile git
G Gamze345 Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 16 24 Kasım 2021 #5 Hamilebianne' Alıntı: Kac haftalik bebisin canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Acil doktora git Genişletmek için tıkla ... 7 haftalık canım dün gece acile gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanamam yok dedi am korkuyorum
Hamilebianne' Alıntı: Kac haftalik bebisin canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Acil doktora git Genişletmek için tıkla ... 7 haftalık canım dün gece acile gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanamam yok dedi am korkuyorum
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 24 Kasım 2021 #6 Gamze345' Alıntı: 7 haftalık canım dün gece acile gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanamam yok dedi am korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Canım tedbirli olmak iyi olur Allahim esirgesin en azindan ilac iğne fitil verebilir durumuna gore artmadan git hemen insaallah birşey olmaz
Gamze345' Alıntı: 7 haftalık canım dün gece acile gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanamam yok dedi am korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Canım tedbirli olmak iyi olur Allahim esirgesin en azindan ilac iğne fitil verebilir durumuna gore artmadan git hemen insaallah birşey olmaz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,565 Konum Kırklareli 24 Kasım 2021 #7 Gamze345' Alıntı: Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Acile git canım direk bide yakın zamana hemen randevu al doktorun en azından ilaç başlar
Gamze345' Alıntı: Kızlar acil kanamam var az ama korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Acile git canım direk bide yakın zamana hemen randevu al doktorun en azından ilaç başlar
G Gamze345 Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 16 24 Kasım 2021 #8 Hamilebianne' Alıntı: Canım tedbirli olmak iyi olur Allahim esirgesin en azindan ilac iğne fitil verebilir durumuna gore artmadan git hemen insaallah birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Valla bilmiyorum canım cuma günü kontrolüm var. Dün gece doktor normal dedi ama bilemedim şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Ayra'nın annesi' Alıntı: Acile git canım direk bide yakın zamana hemen randevu al doktorun en azından ilaç başlar Genişletmek için tıkla ... Dün gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanaman yok dedi cumaya da kontrolüm var bakalım ama korkuyorum valla
Hamilebianne' Alıntı: Canım tedbirli olmak iyi olur Allahim esirgesin en azindan ilac iğne fitil verebilir durumuna gore artmadan git hemen insaallah birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Valla bilmiyorum canım cuma günü kontrolüm var. Dün gece doktor normal dedi ama bilemedim şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Ayra'nın annesi' Alıntı: Acile git canım direk bide yakın zamana hemen randevu al doktorun en azından ilaç başlar Genişletmek için tıkla ... Dün gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanaman yok dedi cumaya da kontrolüm var bakalım ama korkuyorum valla
İ İrmakk Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 353 24 Kasım 2021 #9 Gamze345' Alıntı: Valla bilmiyorum canım cuma günü kontrolüm var. Dün gece doktor normal dedi ama bilemedim şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Dün gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanaman yok dedi cumaya da kontrolüm var bakalım ama korkuyorum valla Genişletmek için tıkla ... Koyu mu kirmizi mi
Gamze345' Alıntı: Valla bilmiyorum canım cuma günü kontrolüm var. Dün gece doktor normal dedi ama bilemedim şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Dün gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanaman yok dedi cumaya da kontrolüm var bakalım ama korkuyorum valla Genişletmek için tıkla ... Koyu mu kirmizi mi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,565 Konum Kırklareli 24 Kasım 2021 #10 Gamze345' Alıntı: Valla bilmiyorum canım cuma günü kontrolüm var. Dün gece doktor normal dedi ama bilemedim şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Dün gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanaman yok dedi cumaya da kontrolüm var bakalım ama korkuyorum valla Genişletmek için tıkla ... İnşallah sıkıntı yoktur canim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gamze345' Alıntı: Valla bilmiyorum canım cuma günü kontrolüm var. Dün gece doktor normal dedi ama bilemedim şimdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Kasım 2021 Dün gittim doktor eski kan dedi aktif bi kanaman yok dedi cumaya da kontrolüm var bakalım ama korkuyorum valla Genişletmek için tıkla ... İnşallah sıkıntı yoktur canim hayırlı haberlerini bekliyoruz