Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dokdor diyorki korkulcak bişey diyl çocuk büyüyor normaldi ama ben rahatsiz oluyorum burda böyle bi sorun yaşiyipda normal olan varsa bir rahatlardim bende
Bende ilk gebeliğimde 7 haftalık iken bu sorunu cok yaşadim bel ağrısı karın ağrısı Allah'ım korusun yavrunu sana bağışlasın insallah ben bebeğimi 8 haftalıkden kaybetdim kalbi durmuş kürtaj oldum ailemden büyükler hep söylüyor bel ağrısı karın ağrısı normal degil şuan ikinci gebeliğim 8 haftalık olduk Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah kontrollerini aksatma
Kanaman olmadığı sürece sorun yok canım ben korunmayı bıraktım 4 5 gün sonra şiddetli bel ağrısı kasık ağrısıyla başladım bildim hamile kaldığımı o zamandan beri hala ağrılarım oluyor hatta şuan ayağıma sıcak su torbası koydum uzanıyorum bel ağrısından
Kanaman olmadığı sürece sorun yok canım ben korunmayı bıraktım 4 5 gün sonra şiddetli bel ağrısı kasık ağrısıyla başladım bildim hamile kaldığımı o zamandan beri hala ağrılarım oluyor hatta şuan ayağıma sıcak su torbası koydum uzanıyorum bel ağrısın