35+6 haftalık oldum karnımı hep aşağıda hiss ederdim zaten o yüzden indimi inmedimi anlayamıyorum.ultrasonda görülmü?
Evet canım gözükür bebeyin aşağı inmesi falan35+6 haftalık oldum karnımı hep aşağıda hiss ederdim zaten o yüzden indimi inmedimi anlayamıyorum.ultrasonda görülmü?
Teşekkür ederim canımEvet kardeşim 39 haftalık oldu ultrasyonda dr bebek aşağı inmiş demiş ondan biliyorum cnm
Evet canım gözükür bebeyin aşağı inmesi falan
Ayyy canım bir şey qalmıyıb ta sən deyəsən kesir olacaqdın uşağda hər şey yaxşıdırsa heç ehtiyac yoxdu məncə getməyə gözəlim mənimdə qarnım aşağı düşəndən bir həfdə sonra doğuşun oldu elə sağ salamat qucağına alarsan İnşaallah bəbişiniTeşekkür ederim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
5 gün qaldı halım da yoxdu uziyə getməyə
Valla karnın dışarıdan görüntüsünden bile belli oluyor galiba ablama fotoğrafımı çekip attım dediki aaa karnın aşağı inmiş midenden ayrılmış doğumuna az kaldı dedi vee aldı beni bir korku35+6 haftalık oldum karnımı hep aşağıda hiss ederdim zaten o yüzden indimi inmedimi anlayamıyorum.ultrasonda görülmü?
Ayyy canım bir şey qalmıyıb ta sən deyəsən kesir olacaqdın uşağda hər şey yaxşıdırsa heç ehtiyac yoxdu məncə getməyə gözəlim mənimdə qarnım aşağı düşəndən bir həfdə sonra doğuşun oldu elə sağ salamat qucağına alarsan İnşaallah bəbişini![]()
Kaç haftalıksın canımValla karnın dışarıdan görüntüsünden bile belli oluyor galiba ablama fotoğrafımı çekip attım dediki aaa karnın aşağı inmiş midenden ayrılmış doğumuna az kaldı dedi vee aldı beni bir korku![]()
İnşAllah canım.hə kesr olacaq.həftənin2ci günü.bakıda harda qalırsız siz?Ayyy canım bir şey qalmıyıb ta sən deyəsən kesir olacaqdın uşağda hər şey yaxşıdırsa heç ehtiyac yoxdu məncə getməyə gözəlim mənimdə qarnım aşağı düşəndən bir həfdə sonra doğuşun oldu elə sağ salamat qucağına alarsan İnşaallah bəbişini![]()
İnşaallah canım sağ salamatKaç haftalıksın canım
İnşAllah canım.hə kesr olacaq.həftənin2ci günü.bakıda harda qalırsız siz?
37 haftalık oldum benKaç haftalıksın canım
İnşAllah canım.hə kesr olacaq.həftənin2ci günü.bakıda harda qalırsız siz?