Kasık ağrısı

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Kasık ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 512 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık ağrısı
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
K

Kızannesi

Guest
Morelim çok bozuk kizlar benim hamileliğimin en başından beri düşük tehlikem vardı birkaç haftadır kasik agrilarim çok şiddetli dün gece acile gittim doktor çok fazla ağrın var rahmin kısa ve dar dedi 18 haftadayiz şuan 9 aya kadar böyle düşük tehliken devam eder dedi rahmin açılmasın en önemlisi bu dedi dua edin lütfen 18 haftadır neler çektim emek verdim onu kaybetmek istemiyorum bu olayı yaşayan var mı akıl verin ne yapmalıyım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Morelim çok bozuk kizlar benim hamileliğimin en başından beri düşük tehlikem vardı birkaç haftadır kasik agrilarim çok şiddetli dün gece acile gittim doktor çok fazla ağrın var rahmin kısa ve dar dedi 18 haftadayiz şuan 9 aya kadar böyle düşük tehliken devam eder dedi rahmin açılmasın en önemlisi bu dedi dua edin lütfen 18 haftadır neler çektim emek verdim onu kaybetmek istemiyorum bu olayı yaşayan var mı akıl verin ne yapmalıyım
Bende yaşadım canım ama şuan daha iyiyiz çok şükür , ilaçları düzenli kullan kendini çok yorma ayakta fazla durmamaya çalış dinlen genelde canım , atlatırsın inşaallah Allah'ım kolaylıklar versin canım acil şifalar versin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.