Sorum var Kasık ağrısı

• Konbuyu başlatan Züleyhag
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Züleyhag tarafından oluşturulan Kasık ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 858 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık ağrısı
Konbuyu başlatan Züleyhag
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra Muhammet
Z

Züleyhag

Guest
Kızlar iki buçuk aylık hamileyim biraz iş yaptım ondan sonra kasıklarım ağrımaya başladı. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Bişey olmamıştır inseallah değil mi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar iki buçuk aylık hamileyim biraz iş yaptım ondan sonra kasıklarım ağrımaya başladı. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Bişey olmamıştır inseallah değil mi
İlk üç önemli kritik dönem canım dikkat et kendini yorma ağrın dinlenince geçiyorsa korkma kanaman yok değil mi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum en kritik zamandasin bebeğin ilk 3 ay rahme tutunma zamanı bu zamanlar bok bol dinlenmelisin uzan ve ayağının altına yüksek yastık koy ve öle uzan biraz

Z

Züleyhag

Guest
Kızlar inseallah bişey yoktur. Aslında ağır falan kaldirmiyorum ama . Dikkat ediyorum yani. Allah im her şey in hayrlisini versin inşallah

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım ilk üç ay ağır iş yapmaman lazım çocuk tutunmaya çalışıyor çünkü kahverengi lekelenme yada kanama olmadı değil mi dinlenince geçiyorsa problem yok ama kendini yorms

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar