Sorum var Kasık gerilmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Poyraz03 tarafından oluşturulan Kasık gerilmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,863 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık gerilmesi
Konbuyu başlatan Poyraz03
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Poyraz03

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler 5+4 günlük hamileyim bugüne kadar hafif adet olcakmisim gibi ağrı ve hafifte kasık ağrısı oluyordu ama bugün sabahtan beri sağ kasığımda gerilme var kalçama kadar vuruyo yani kalcamami yoksa bacagimami vurduğunda anlamıyorum gerçi yürümemi hafif etkiliyo gebeliğinde böyle bişey yaşayan varmı bu normalmi ?
(Anlatamadiysam kusura bakmayın)

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyi günler 5+4 günlük hamileyim bugüne kadar hafif adet olcakmisim gibi ağrı ve hafifte kasık ağrısı oluyordu ama bugün sabahtan beri sağ kasığımda gerilme var kalçama kadar vuruyo yani kalcamami yoksa bacagimami vurduğunda anlamıyorum gerçi yürümemi hafif etkiliyo gebeliğinde böyle bişey yaşayan varmı bu normalmi ?
Hamilelikte normal kuzum bebek yerleşiyor şuan ağrılar şiddetli değil demi yada dinleninxe geçiyor mesela ağrı ile beraber kanama lekelenme yoksa ve dinlenince geçiyorsa korkma. Ben şuan 37 haftalığım şuana kadar o babsettigin kalça ağrısı ayak ağrısı hala oluyor 🤦🏻‍♀️ düşün ama dikkat et daha çok yeni minik kendini çok yorma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama seni normal hayatın da çok etkileyecek bir ağrı oluyorsa doktoruna gözük canım ne olur ne olmaz

Poyraz03

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte normal kuzum bebek yerleşiyor şuan ağrılar şiddetli değil demi yada dinleninxe geçiyor mesela ağrı ile beraber kanama lekelenme yoksa ve dinlenince geçiyorsa korkma. Ben şuan 37 haftalığım şuana kadar o babsettigin kalça ağrısı ayak ağrısı hala oluyor 🤦🏻‍♀️ düşün ama dikkat et daha çok yeni minik kendini çok yorma

Ama seni normal hayatın da çok etkileyecek bir ağrı oluyorsa doktoruna gözük canım ne olur ne olmaz
Ya dün fazla eğilmeden hafif hafif squat yapmaya çalıştım 😂 uzun zamandır yapmayınca kaslarda bı ağrı olurya hani oda olabilir bilemiyorum ki off bı 37ye gelsem keşke 🤦zaman nasıl gecicek hiç bilmiyorum 🤷

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ya dün fazla eğilmeden hafif hafif squat yapmaya çalıştım 😂 uzun zamandır yapmayınca kaslarda bı ağrı olurya hani oda olabilir bilemiyorum ki off bı 37ye gelsem keşke 🤦zaman nasıl gecicek hiç bilmiyorum 🤷
Kuzum squat gibi sporları nromalde gebelikte doktorlar 37. Haftadan sonra yapın diyorlar doktoruna sormadan egzersiz yapma derim

Geçer merak etme bende öyle diyordum ama maslalah baya iyi geldik şükür 😍🤲🏻

Poyraz03

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum squat gibi sporları nromalde gebelikte doktorlar 37. Haftadan sonra yapın diyorlar doktoruna sormadan egzersiz yapma derim

Geçer merak etme bende öyle diyordum ama maslalah baya iyi geldik şükür 😍🤲🏻
Yok bidaha asla zaten bebek iyi olsun full yatarım artık 🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum çok normaldir endişe etme yerleşme kanaması ve ağrısı oluyor o haftalar bende aynı bu sikayetle acile gitmiştim tabi kanama dediğim lekelenme şeklinde

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Rica ederim kuzum kanaman fazla olmasın ama lekelenme tarzında ise endişelenme yerleşme den oluyor
Kuzum bu yazıya katilamicam🤭🤭 bende 8 haftalık iken sadece ufak bir leke geldi direk gittim doktorum düşük tehliken var demişti . Hatta bundan sonra ufak az yada çok leke olsun kanama olsun olursa direk gel ilk 3 ay çok önemli ağrısız kanaması dusuj yapan da oluyor aşırı kanaması olup düşük yapmayan da oluyor diye.😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar