Gebelik normalmıdır
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,828 17 Nisan 2021 #2 Normal cnm kanaman fln yoksa normal
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 18 Nisan 2021 #3 nslhnunl' Alıntı: Gebelik normalmıdır Genişletmek için tıkla ... Normal canm eyer çok rahatsız olursan doktoruna danış
nslhnunl' Alıntı: Gebelik normalmıdır Genişletmek için tıkla ... Normal canm eyer çok rahatsız olursan doktoruna danış
nslhnunl Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 48 18 Nisan 2021 #4 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Normal canm eyer çok rahatsız olursan doktoruna danış Genişletmek için tıkla ... Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2021 nslhnunl' Alıntı: Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Genişletmek için tıkla ...
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Normal canm eyer çok rahatsız olursan doktoruna danış Genişletmek için tıkla ... Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2021 nslhnunl' Alıntı: Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Genişletmek için tıkla ...
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 18 Nisan 2021 #5 nslhnunl' Alıntı: Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2021 Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun
nslhnunl' Alıntı: Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2021 Genişletmek için tıkla ... Rabbim yardımcın olsun
nslhnunl Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 48 19 Nisan 2021 #6 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 19 Nisan 2021 #7 nslhnunl' Alıntı: Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Sendende canm
S Sümeyye kadir Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 19 5 Mayıs 2021 #8 nslhnunl' Alıntı: Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2021 Genişletmek için tıkla ... Bende degerim 160 kasık agrısı sırt agrısı var normal mi
nslhnunl' Alıntı: Zaten yeni 1aylık bide iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Nisan 2021 Genişletmek için tıkla ... Bende degerim 160 kasık agrısı sırt agrısı var normal mi
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 5 Mayıs 2021 #9 nslhnunl' Alıntı: Gebelik normalmıdır Genişletmek için tıkla ... Çok şiddetli olmadığı sürece normal
nslhnunl Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 48 9 Mayıs 2021 #10 Fadimana' Alıntı: Çok şiddetli olmadığı sürece normal Genişletmek için tıkla ... Bide benim böyle kahverengiye kaçan bir akıntım var normalmı ama bir iki damla gelip duruyor normalmı acaba
Fadimana' Alıntı: Çok şiddetli olmadığı sürece normal Genişletmek için tıkla ... Bide benim böyle kahverengiye kaçan bir akıntım var normalmı ama bir iki damla gelip duruyor normalmı acaba