Kasılmalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bbb tarafından oluşturulan Kasılmalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 408 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasılmalar
Konbuyu başlatan Bbb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊
B

Bbb

Guest
2 gündür daha yoğun kasılmalarım oluyor. Daha önce ufak tefek olurdu ama dün gece resmen doğuruyorum sandım 3 e geliyordu saat zor uyudum. Sürekli dolanıp su içiyorum tuvalete gidiyorum. Yatmak ağrımı hafifletmiyor. Daha çok var ultrason a göre 33. Haftada olmamız lazım. 1 Eylül de kontrolum var alttan muayene falan ederler mi ki? Bir de bebeğin eşyalarını ne zaman hazırlamam gerekir? Bu yalancı sancılar erken doğum belirtisi değildir demi? Bana akıl verin nolur 😞

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
2 gündür daha yoğun kasılmalarım oluyor. Daha önce ufak tefek olurdu ama dün gece resmen doğuruyorum sandım 3 e geliyordu saat zor uyudum. Sürekli dolanıp su içiyorum tuvalete gidiyorum. Yatmak ağrımı hafifletmiyor. Daha çok var ultrason a göre 33. Haftada olmamız lazım. 1 Eylül de kontrolum var alttan muayene falan ederler mi ki? Bir de bebeğin eşyalarını ne zaman hazırlamam gerekir? Bu yalancı sancılar erken doğum belirtisi değildir demi? Bana akıl verin nolur 😞
Merhaba sancılarınız düzensiz ise yatış pozisyonunuzu değiştirdiğinizde geçiyorsa yalancı sancı brackston hicks deniyor. 33 hafta ideal bir hafta çantanı bebeğin çantasını da hazırla koy kenara hazır beklesin bebek hareketlerini takip et günde 10 hareketten aşağı ediyorsa hemen doktoruna danış. Kontrolde eğer nst de sancı vs görürse çatı muaynesi yapacaktır açılman varmı diye
Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.

Tüm sayfalar yüklendi.