Kemik ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan Kemik ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,217 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kemik ağrısı
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebru Ulus

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar artık bacak arasındaki kemiklerim gün geçtikçe daha çok ağrıyor ayağa kalkıp yürürken ne diyorlar ona bilmiyorum çatı mı diyorlar işte orası çok ağrıyor her iki tarafta bu doğumum yaklaştığını gösterir mi varmı şu anda bu haftasında benim gibi ağrı çeken 😩😩😭😭😭 yarın 37 haftalık oluyoruz bu arada hepinizi öpüyorum

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar artık bacak arasındaki kecamiklerim gün geçtikçe daha çok ağrıyor ayağa kalkıp yürürken ne diyorlar ona bilmiyorum çatı mı diyorlar işte orası çok ağrıyor her iki tarafta bu doğumum yaklaştığını gösterir mi varmı şu anda bu haftasında benim gibi ağrı çeken 😩😩😭😭😭 yarın 37 haftalık oluyoruz bu arada hepinizi öpüyorum
37+1 haftalık ayağa felan kalktığım zaman ağrım oluyor doktor bebiş aşağı indikçe sinirlere ve rahme baskı yapiyor dedi sol yanına yatıp dinlen ılık duş al dedi canım çok fazla ağrın varsa bir görün sen

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
37+1 haftalık ayağa felan kalktığım zaman ağrım oluyor doktor bebiş aşağı indikçe sinirlere ve rahme baskı yapiyor dedi sol yanına yatıp dinlen ılık duş al dedi canım çok fazla ağrın varsa bir görün sen
Benimde öyle teşekkür ederim gerçekten annelik zor taşımak zor doğum ayrı bir zor büyütmek onu hiç hesaba katmiyorum neler çekiyoruz minnoşlar için 🤗

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle teşekkür ederim gerçekten annelik zor taşımak zor doğum ayrı bir zor büyütmek onu hiç hesaba katmiyorum neler çekiyoruz minnoşlar için 🤗
Rabbim acı haberlerini aldirmasin can icinde olsun Allah'ın izniyle hepsi geçer sağlıkla kucağına alirsin inşallah canim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar artık bacak arasındaki kemiklerim gün geçtikçe daha çok ağrıyor ayağa kalkıp yürürken ne diyorlar ona bilmiyorum çatı mı diyorlar işte orası çok ağrıyor her iki tarafta bu doğumum yaklaştığını gösterir mi varmı şu anda bu haftasında benim gibi ağrı çeken 😩😩😭😭😭 yarın 37 haftalık oluyoruz bu arada hepinizi öpüyorum
Kıyamam canım Allah7m bir avazda kurtarsın inşallah seni

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah 😘 hepimizin de
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah birinci zordu bu nasıl olacak bakalım 😒😒
Cnm benim bende 21 haftalıgım bazen mide agrısı gibi ama mide agrısı degil karnımın tam ortasına agrı giriyor duramıyorum bazen oluyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Aşagı inmiştir iyice doğum yaklaşıyor pozisyonu oluyordur Allah bi nefeste kurtarsın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar