Kendini gostermiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esragk tarafından oluşturulan Kendini gostermiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 700 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendini gostermiyor
Konbuyu başlatan Esragk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Esragk

Kayıtlı Üye
rank
5 aylık hamileyim bı turlu kendini göstermiyor bı erkek bı kız diye diye kesin biseyde demiyolar. Bu gidişle doğumda ogrenicem sanırım.

İzelin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
5 aylık hamileyim bı turlu kendini göstermiyor bı erkek bı kız diye diye kesin biseyde demiyolar. Bu gidişle doğumda ogrenicem sanırım.
Canım bende 6 aylıkken ögrendim cinsiyetini 1 hafta falan oluyor ögreneli arkasi donuk diyordu en son doktora gorunecegim zmn 3 tane cikolata yedim icimde oynuyordu doktor bakarkn gosterdi kndini

Esragk

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 6 aylıkken ögrendim cinsiyetini 1 hafta falan oluyor ögreneli arkasi donuk diyordu en son doktora gorunecegim zmn 3 tane cikolata yedim icimde oynuyordu doktor bakarkn gosterdi kndini
Ah canım seninde bebisin sürpriz yapicak sanırım 😊ben doğana kadar ogrenememistim
Sanırım öyle olcak😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah detaylıda gösterir 😊
İnşallah ya. Detayliyada randevu zor bulunuyorbya devlet hastanelerine randevu almak nekdr zor olmuş böyle ya

İnşallah detaylıda gösterir 😊
İnşallah ya. Detayliyada randevu zor bulunuyorbya devlet hastanelerine randevu almak nekdr zor olmuş böyle ya

İzelin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım öyle olcak😊

Devlet hastanesinde girceksen detaylida soylemiyor bn o kadar israr ettim soylemedi salak garı tirnagina kadar soyluyo cinsiyetini soylemiyor 😂ama ins sende soyler
Sanırım öyle olcak😊

Tüm sayfalar yüklendi.