Gebeliği yani kesesi başta ilerlemeyip sonradan ilerleyen büyüyen var mi
B Bebeklerim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 42 6 Eylül 2021 #1 Gebeliği yani kesesi başta ilerlemeyip sonradan ilerleyen büyüyen var mi
👼 👼👼1995👼👼 Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 324 Konum Azerbaycan 6 Eylül 2021 #2 Bebeklerim' Alıntı: Gebeliği yani kesesi başta ilerlemeyip sonradan ilerleyen büyüyen var mi Genişletmek için tıkla ... Sorunu anlıyamdım
Bebeklerim' Alıntı: Gebeliği yani kesesi başta ilerlemeyip sonradan ilerleyen büyüyen var mi Genişletmek için tıkla ... Sorunu anlıyamdım
B Bebeklerim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 42 6 Eylül 2021 #3 👼👼1995👼👼' Alıntı: Sorunu anlıyamdım Genişletmek için tıkla ... Kesesi ilk zamanlar büyümeyip sonradan büyüyen varmi
👼👼1995👼👼' Alıntı: Sorunu anlıyamdım Genişletmek için tıkla ... Kesesi ilk zamanlar büyümeyip sonradan büyüyen varmi
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 6 Eylül 2021 #4 Bebeklerim' Alıntı: Gebeliği yani kesesi başta ilerlemeyip sonradan ilerleyen büyüyen var mi Genişletmek için tıkla ... Kese haftasına göre küçük mü dedi doktor
Bebeklerim' Alıntı: Gebeliği yani kesesi başta ilerlemeyip sonradan ilerleyen büyüyen var mi Genişletmek için tıkla ... Kese haftasına göre küçük mü dedi doktor
B Bebeklerim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 42 6 Eylül 2021 #5 Fadimana' Alıntı: Kese haftasına göre küçük mü dedi doktor Genişletmek için tıkla ... İlerlemiyor dedi birazdan kontrole gidecem büyük ihtimal kürtaj olacak gibiyim
Fadimana' Alıntı: Kese haftasına göre küçük mü dedi doktor Genişletmek için tıkla ... İlerlemiyor dedi birazdan kontrole gidecem büyük ihtimal kürtaj olacak gibiyim
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 6 Eylül 2021 #6 Bebeklerim' Alıntı: İlerlemiyor dedi birazdan kontrole gidecem büyük ihtimal kürtaj olacak gibiyim Genişletmek için tıkla ... Gelişmemiş inşallah hakkında hayırlısı olsun bebek yok ise zaten boş gebelik oluyır
Bebeklerim' Alıntı: İlerlemiyor dedi birazdan kontrole gidecem büyük ihtimal kürtaj olacak gibiyim Genişletmek için tıkla ... Gelişmemiş inşallah hakkında hayırlısı olsun bebek yok ise zaten boş gebelik oluyır