Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ben hamile olduğumu 29 nisan öğrendim ve Beta HCG 61 çıkmıştı aradan 10 gün sonra acile gittim beta HCG 7347 çıktı yarın da doktoruma gideceğim hesaplamalara göre 6+6 gebelik var kalp atışı kese felan görülür dimi çok heyecan yapıyorum
Kızlar ben hamile olduğumu 29 nisan öğrendim ve Beta HCG 61 çıkmıştı aradan 10 gün sonra acile gittim beta HCG 7347 çıktı yarın da doktoruma gideceğim hesaplamalara göre 6+6 gebelik var kalp atışı kese felan görülür dimi çok heyecan yapıyorum
Teşekkür ederim ya ben ilk gittiğimde 20 gün sonra tekrar gel demişti bana bekliyorum yarın da gidicez inşallah bı yandan da korkuyorum ilk gebeliğim çünkü hayırlısıyla bişey çıkmaz inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende ilk 5.haftada gittim erken dedi 5+5 de gttim kese göründü kalp atışına vajinal ultrasondan baktı duyuldu bi yakınımda 6.haftada gitti kese var kalp atışı yoktu 8. Haftada kalp atışı duyuldu İçinizi ferah tutun Rabbim minicik de olsa bi umut verdiyse gelir devamı
Hayırlısı olsun güz haberler alırsın inşallah bende 6.yada 7. Haftaydi kalp atışını duyduğumda. Benimde beta 49 çıkmıştı bende bekledim sizin gibi. 2 hafta öyle gittim doktora