Kese ince uzun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Musder tarafından oluşturulan Kese ince uzun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 399 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese ince uzun
Konbuyu başlatan Musder
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Musder

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 5+5im. Bugün doktora gittim kese ince uzun dedi. Ultrason görüntüsünde de öyle evet. Böyle bir durum yaşayıp sonradan düzelen sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı aranızda. Kafamı çok taktım yardımcı olur musunuz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 5+5im. Bugün doktora gittim kese ince uzun dedi. Ultrason görüntüsünde de öyle evet. Böyle bir durum yaşayıp sonradan düzelen sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı aranızda. Kafamı çok taktım yardımcı olur musunuz
Kesenin ince uzun olmasi sorun degil ki kuzum doktor ters bisey mi söyledi de🤔kimisinin ki top gibi kiminin uzun değişiyor kişiden kişiye. Benim kızımda top gibi yuvarlakti şimdi oğluma hamileyim bunun kesesi uzundu

Musder

Kayıtlı Üye
rank
Kesenin ince uzun olmasi sorun degil ki kuzum doktor ters bisey mi söyledi de🤔kimisinin ki top gibi kiminin uzun değişiyor kişiden kişiye. Benim kızımda top gibi yuvarlakti şimdi oğluma hamileyim bunun kesesi uzundu
Bakar bakmaz kese ince uzun böyle olmamalı dedi sonra alttan baktı sıkıntı yok gibi dedi üzüldüğümü görünce. Haftaya gel yine bakalım canını da sıkma dedi ultrason resmini yüklesem Bi bakar mısınız

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bakar bakmaz kese ince uzun böyle olmamalı dedi sonra alttan baktı sıkıntı yok gibi dedi üzüldüğümü görünce. Haftaya gel yine bakalım canını da sıkma dedi ultrason resmini yüklesem Bi bakar mısınız
Yükleyin lütfen bi bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Morfolojik bozukluk vs demedi değil mi

Musder

Kayıtlı Üye
rank

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yükle bi kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.