Kese küçük, kanamam var hastaneye yatırdılar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilek tarafından oluşturulan Kese küçük, kanamam var hastaneye yatırdılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 987 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese küçük, kanamam var hastaneye yatırdılar
Konbuyu başlatan Dilek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Dilek

Kayıtlı Üye
rank
16847,5 beta değerim çıktı kanamam var. Hastanede yatiyrm. Bebeğime birşey olmaz değil mi ? Kesen küçük çıkıyor bebek görünmüyor 6+6 günlük

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
16847,5 beta değerim çıktı kanamam var. Hastanede yatiyrm. Bebeğime birşey olmaz değil mi ? Kesen küçük çıkıyor bebek görünmüyor 6+6 günlük
Canım benim çok geçmiş olsun kese var en azından korkma bebeği görüp kalp atışını duymanın 8 9 haftaya kadar süresi var. İnşallah bi sorun olmaz 1 2 haftaya görürsün bebeğini de 🙏 kanamadan da korkma tedavini ol verilen ilaçları kullan ama onun bu dünyada nasibi varsa inan bi şekilde doğuyor Allah korusun bişey olursa da hayırlısı buymuş de bebek sağlıklı olduktan sonra tutunuyor çünkü. Benim kanamasız sorunsuz geçen hiçbir gebeliğim olmadı hele ikincide 6 aya kadar devam etti kanamalarım hastanede yattım. Sürekli iğne, serum, ilaç o bile sapasağlam doğdu çok şükür. İyi düşün iyi olsun İnşallah bi an önce atlatır çıkarsınız 🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım kötü düşünme Allah korusun inşallah güzel haberle çıkarsınız 🤲

Sinem Bingöl

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim çok geçmiş olsun kese var en azından korkma bebeği görüp kalp atışını duymanın 8 9 haftaya kadar süresi var. İnşallah bi sorun olmaz 1 2 haftaya görürsün bebeğini de 🙏 kanamadan da korkma tedavini ol verilen ilaçları kullan ama onun bu dünyada nasibi varsa inan bi şekilde doğuyor Allah korusun bişey olursa da hayırlısı buymuş de bebek sağlıklı olduktan sonra tutunuyor çünkü. Benim kanamasız sorunsuz geçen hiçbir gebeliğim olmadı hele ikincide 6 aya kadar devam etti kanamalarım hastanede yattım. Sürekli iğne, serum, ilaç o bile sapasağlam doğdu çok şükür. İyi düşün iyi olsun İnşallah bi an önce atlatır çıkarsınız 🙏
Gecmiş olsun ilaç serum falan bişey yapıyorlar mı

Dilek

Kayıtlı Üye
rank

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Gecmiş olsun ilaç serum falan bişey yapıyorlar mı
Canım benim o oğlum doğdu 4 buçuk yaşında şimdi. Serum, iğne, kan ilaçları 6 ayım öyle geçti tek seferde yarım litreden fazla kanama olduğunu bile biliyorum drlar sağlıklı gebelikte bu kadar kanama olmaz diyordu istesem gebeliği sonlardırma seçeneğini sunmuşlardı çok şükür sapasağlam doğdu 🙏 ondan diyorum nasibi varsa bi şekilde doğuyor onlar iyi düşünün iyi olsun İnşallah 🙏

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim geçmiş olsun benim ikinci gebeligimde de kese var bebek yok dediler 2 hafta sonra gel dedi doktor gittiğimde bebek de vardı geç döllenme falan da olabilir RABBIM hayirlisini versin insallah canim sagsaglim kucagina almak da nasip olur insallah moral çok önemli böyle zamanlarda moralini bozma yüksek tutmaya calis

Tüm sayfalar yüklendi.