Kese sorunu nolur bakin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeklerim tarafından oluşturulan Kese sorunu nolur bakin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 507 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese sorunu nolur bakin
Konbuyu başlatan Bebeklerim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim 6 haftalik gebeyim doktor kesende küçülme gördüm dedi 2 günde bir beta bakcaz dedi bugun beta 31.962 çıktı.gec döllenme olabilir mi .son adetim 18 temmuz 18 agustosta doktora gittim 4 haftalik olmam gerekirken ultrason 6 hafta 2 gün ölçmüş acaba doktorun ilk ölcümünün hatasi olabilir mi daha sonra hem ozele hem baska doktora gittim başina bu tür olay gelen varmi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim 6 haftalik gebeyim doktor kesende küçülme gördüm dedi 2 günde bir beta bakcaz dedi bugun beta 31.962 çıktı.gec döllenme olabilir mi .son adetim 18 temmuz 18 agustosta doktora gittim 4 haftalik olmam gerekirken ultrason 6 hafta 2 gün ölçmüş acaba doktorun ilk ölcümünün hatasi olabilir mi daha sonra hem ozele hem baska doktora gittim başina bu tür olay gelen varmi
Cnm herşey olabilir sen içini ferah tut beta hcg ni ölçtür düzenli artış olursa sıkıntı olmaz İnşAllah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar