Sorum var Kese

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep Berat tarafından oluşturulan Kese başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 328 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese
Konbuyu başlatan Zeynep Berat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mihriban BOLAT
S

SSsss

Guest
Merheba..ben Azerbaycandan yaziyorum..bana doktorum 6ci haftadan ultrasona gel demiwdi..InwAllah sag salim qucagimiza aliriz🤲Hayirli olsun

zeynomBerat

Kayıtlı Üye
rank
Merheba..ben Azerbaycandan yaziyorum..bana doktorum 6ci haftadan ultrasona gel demiwdi..InwAllah sag salim qucagimiza aliriz🤲Hayirli olsun
Merhabalar canım inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben de o haftalarda gitmiştim kese görünmüştü ama bebek görülmemişti bence bi sıkıntın yoksa birkaç hafta daha bekle hem bebeğin kalp atısını da dinlemiş olur

Canım ben de o haftalarda gitmiştim kese görünmüştü ama bebek görülmemişti bence bi sıkıntın yoksa birkaç hafta daha bekle hem bebeğin kalp atısını da dinlemiş olur

Canım ben de o haftalarda gitmiştim kese görünmüştü ama bebek görülmemişti bence bi sıkıntın yoksa birkaç hafta daha bekle
Canım ben de o haftalarda gitmiştim kese görünmüştü ama bebek görülmemişti bence bi sıkıntın yoksa birkaç hafta daha bekle hem bebeğin kalp atısını da dinlemiş olursun
Teşekkürler cevaplarınız için aslında bir sıkıntı yok çok şükür 🤲 sadece beta değerim biraz düşük geldi bana oğlumda yaptığım zaman 1800 çıktı bu 128 bana az geldi kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.